Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a nemsokára érkező magyar scifi-mozifilm

Megérkezett Az Úr hangja teljes előzetese.

Pálfi György új filmje, Az Úr hangja Stanislaw Lem kultikus regényének adaptációja lesz, és december 20-án kerül a magyar mozikba a Vertigo Media gondozásában. Mondanunk sem kell, hogy a zseniális Hukkle és Taxidermia, valamint a Szabadesés alkotója ezúttal is szállítja a tőle megszokott stílust. A filmet először a tokiói filmfesztiválon fogják vetíteni.


Az Úr hangja hivatalos szinopszisa a következő: "A harmincas éveinek végén járó Péter, egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismerni véli a hetvenes években disszidált, azóta nem látott apját. Megpróbálja felkeresni őt Amerikában, majd kalandos nyomozás után végre rátalál az immár új családot alapított édesapára. A találkozás számtalan élményt, fordulatot és tanulságot hoz a fiatalember és apja életébe, és ennek a találkozásnak köszönhető az is, hogy a világ értesül arról: az univerzum megszólalt, nem vagyunk egyedül a világmindenségben."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #4
    Kíváncsian várom mi lesz ebből. Az úr hangja egy igazi, klasszikus scifi. 95% science, 5% fiction. Nem hosszú, 1 délután alatt letolható olvasmány, ajánlom mindenkinek!
  • bmw #3
    Remelem nem egy elvont magyar film....
  • Zoliz #2
    Rendben ezt megnézem moziban, mert a mostani Mollywoodi filmek Predator, Venom, GhostBusters számomra már nézhetetlenül CGI GAGYIK és lerágott csontok.
  • monk00 #1
    Na végre látok egy jó magyar színészt is, a mostani felhozatalból. Érdekes film lesz.