Szekeres Viktor

Megkapta teljes előzetest a Teljesen idegenek magyar mozis feldolgozása

Megérkezett a BÚÉK teljes előzetese.

A töpke teaser után végre láthatják azok is, hogy miről fog szólni a BÚÉK, akik nem ismerik a film eredetijét, az olasz, Teljesen idegenek című alkotást, ami nemrég igencsak letarolta a mozikat, és több ország megvásárolta a feldolgozásának jogait, többek között Magyarország is.


Itthon december hatodikán kerül bemutatásra a film Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Bata Éva, Szávai Viktória, Hevér Gábor, Elek Ferenc és Mészáros Béla főszereplésével. A BÚÉKot Goda Krisztina rendezte saját és Divinyi Réka forgatókönyve alapján.

A film szinopszisa a következő: "Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!