Szekeres Viktor

Mégis elkészülhet Mundruczó Kornél első hollywoodi filmje - a magyar rendező nélkül

Izlandi rendezőt kaphat a Deeper.

A Variety értesülései szerint Baltasar Kormakur (Csempészek, Everest, 2 kaliber) tárgyal arról az MGM stúdióval, hogy megrendezze a Deeper című scifi-thrillert, amit annak idején Mundruczó Kornélnak "utaltak ki", aki Bradley Cooperrel és Gal Gadottal dolgozott volna, azonban előbbi kiszállása után bedőlt a projekt és a többi részt vevő is távozott belőle. A tervek szerint a forgatás tavasszal kezdődhet el.

A filmről további konkrétumként csak annyit lehet tudni, hogy a forgatókönyvét az a Max Landis írta, aki annak idején Az erő krónikájával futott be, azóta pedig minden szkriptjére (BeSZERvezve, Mr. Right, Victor Frankenstein, Power Rangers, Dirk Gently) lecsapott valamelyik stúdió.

Landis a Deepert a következő egyenlettel írta le: Birdman + Ragyogás + Locke + 2001 + A barlang - The descent + Miyazaki. A történet főhőse egy volt űrhajós, aki egy mélytengeri küldetésre indul egy újonnan felfedezett óceáni árkot felderítendő, mely becslések szerint a bolygó legmélyebb pontját rejtheti. Egyre lejjebb hatolva a mélységben, az űrhajós titokzatos erőkkel kényszerű szembe nézni, melyek fizikailag és pszichológiailag is hatnak rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Akkor ez marhára nem Mundroczó Kornél filmje, ő is csak napszámos lett volna a projektben.