Szekeres Viktor

Megvan az új Dűne főszereplője?

Egy friss Oscar-jelölt lehet a Dűne új adaptációjában Paul Atreides.

A Deadline értesülései szerint Timothee Chalamet a tárgyalások végső fázisában van arra vonatkozóan, hogy ő legyen a főszereplője Denis Villeneuve új filmjének, a Dűnének. Chalamet-t Hollywood csak tavaly kapta fel a Szólíts a neveden! című filmben nyújtott alakításáért, melyért Oscar-jelölést is kapott, de szerepelt a Lady Birdben is, illetve a Csillagok közöttben, míg a tévénézők a Homeland egyik korai szezonjából ismerhetik.

A Legendary Pictures 2017-ben jelentette be, hogy megegyezett Frank Herbert hagyatékának kezelőivel és megvásárolta a Dűne-regényciklus mozifilmes és televíziós adaptációs jogait. A projektek producerei Thomas Tull, Mary Parent és Cale Boyter, valamint Brian Herbert, Byron Merritt és Kim Herbert lesznek. Denis Villeneuve rendezőnek való szerződtetése után Eric Roth csatlakozott a projekthez forgatókönyvíróként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Hát ja, a srác most 22, de 5 évet simán letagadhatna az eddigi képei/szerepei alapján. Rövidebb haj, esetleg valami arcszörzet (pótlás) azért segíthet a dolgon. Színészileg persze ott lehet, remélem el tud játszani egy mindenkit lenyomó harcos/messiást. ;)
  • cateran #3
    Oooo szarkazmus, ironia, ismeros? Semmi? Ez 1 nyalgep igy elso blikkre....Ez a kolyok lesz majd Muad`Dib es vezeti majd a Fremeneket?...hat hogyne....Kyle eleg jo volt....a maga koraban jokepu, sarmos, de nem nezett ki mama pici fiakent
  • kalapos01 #2
    Ööö, Dűne, ismerős? Paul Atreides. Semmi? Zseniális scifi, aminek egy tinédzser a főszereplője? Nem mintha ilyesmi be merne vállalni Hollywood.

    Mondjuk Chalamet jövőre pont annyi évesen fogja forgatni a Dűnét, mint amennyi volt Kyle MacLachlan a forgatás idején 83-ban, bár való igaz, hogy volt már idősebb Paul Atreides is.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.07.18. 22:00:13
  • NEXUS6 #1
    Ari srác. Ez valami ifjúsági komédia lesz akkor végül? XD