Szekeres Viktor

Menő képen az új Terminátor-film főszereplői

Kiadtak egy hivatalos promóképet az új Terminátorhoz.

Az új Terminátor-film promóképén a főszereplők egy részét, Mackenzie Davist, Linda Hamiltont és Natalie Reyest lehet látni - mellettük még Diego Luna fog kiemelt szerepet kapni, és természetesen Arnold Schwarzenegger is benne lesz az alkotásban, melyet jelenleg is forgatnak Budapesten.

A filmmel kapcsolatban nem árt tudni, hogy a Billy Ray által írt történet figyelmen kívül fogja hagyni a legutóbbi Terminátor-epizódokat, és közvetlenül a Terminátor 2: Az ítélet napja folytatása lesz. A premier 2019. november 22-én lesz Amerikában, arról azonban, hogy idehaza mikortól lesz látható, még nem lehet tudni, bár van egy fogadásunk arra, hogy ugyanakkor, mint a tengerentúlon, hiszen globális világpremiert fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #23
    "másrészt meg, és ez sokkal fontosabb, nem azért megy a hiszti, mert nagyon rossz lett egy karakter, hanem már előzetesen patakkönnyel siratja valaki a filmet és az azzal veszni látszó férfiasságát. igazán meg lehet várni, hogy szar legyen a film, és utána mutogatni. ha meg nem szar, akkor...) (más kérdés, hogy ha szar lesz a film vagy a karakter, akkor sem biztos, hogy férfiként jó lett volna.)"

    Nah..tultoljak, az a baj....Peldaul a nyomassuk a "csunya" noket is a filmekben (vagy mondjuk ugy csunyacska....) mert mi az mar, hogy gyonyoru noket akarnak a nezok (akik foleg ferfiak) latni? (extremebb szintr5e emeltek, hogy a foci vb-k vagy altalaban a kozvetitiesek alatt, ne szep noket mutogassanak a szurkoloi taborbol....meg egyszer: a nezok nagy resze ferfi....masreszt, ha nem szep noket mutogatnak, akkor meg az lesz a baj, hisz akkor akit mutatnak az a rendszer szerint nem szep....ehh..)
    Legyen reboot igy, ugy....de csakis nokkel, mert az a trendi..meg legyen comingout es #metoo is, lehetoleg PETA-val megfejelve es izesitesnek kis kisebbsegi nyomulas....SJW-kkel az elen....Masik jo pelda (szerintem) a tultolasra az uj kover szuperhosno, mert ilyen is kell...par eves kepregeny, legyen hat belole film...(Faith a Valiant comicstol.....) Hat ne legyen...lehet, hogy maradi, himsoviniszta, szexista diszno vagyok (az vagyok amugy) de a kepernyon nem akarok kover noket nezni...arra ott a valo vilag.....A kepernyon azt akarom latni, amit az eletben nem vagy ritkan...1 tulsulyos no, minden, csak nem ritka.....Wonder Woman-t akarok latni (itt tennem hozza, hogy Gal Gadot -bar nem tetszett, hogy o kapta a szerepet- jol hozta a figurat es jo kis mozi lett belole...szvsz)

    "ma már kevésbé maradi hollywood, ma már be mernek vállalni olyan filmeket is, amik nem a régi ideálok szerint készülnek."

    Szoval meg egyszer: nem....tultoljak, hogy kompenzaljanak velt vagy valos serelmeket es ennek koszonhetoen szuletnek olyan szornyszulottek, mint a Last Jedi...


    Utoljára szerkesztette: cateran, 2018.08.06. 12:29:36
  • kalapos01 #21
    most mondjam azt, hogy tökéletesen igazad van? mert igen.

    de lent nem ezt írta a kommentben a gyerek, hanem azt, hogy "SIPÁK, SIPÁK, SIPÁK", legalábbis én ezt hallottam. arról direkt nem is írtam, hogy tetszik-e nekem, hogy ez ilyen lesz, hogy érdekel-e a film stb. nyilván bízok benne, és nyilván az előzmények miatt nem vagyok annyira lelkes, de hátha meglepnek. csak én is a full retard hozzáállás ellen kelek ki, miszerint a férfiak le vannak húzva és nyakló nélkül a csajok, mert baromira nem úgy tűnik.

    (amit írsz, amúgy az remek példa a T-vel és az Aliennel, amíg alig volt (ex-has: 5%) női karakter, addig persze, hogy nem zavart senki, lehetnék cinikus és mondhatnám, hogy azért, mert pont a megfelelő arányban voltak, de nyilván azért, mert nem volt téma. ha jó karakter, akkor jó karakter, kit érdekel bármi külsőség? de most egyrészt az történik, hogy az arány (az ex-has 5%) megugrik kicsit (ex-has 15? 20? 25%? mindegy, még így is kisebbség, csak ugye ez is 3-4-5-ször annyi), és máris megindul a hőbörgés és a nyaklózás (ami, ha valóban így van, akkor korrekt komment lenne, de nyilván hazugság), másrészt meg, és ez sokkal fontosabb, nem azért megy a hiszti, mert nagyon rossz lett egy karakter, hanem már előzetesen patakkönnyel siratja valaki a filmet és az azzal veszni látszó férfiasságát. igazán meg lehet várni, hogy szar legyen a film, és utána mutogatni. ha meg nem szar, akkor...) (más kérdés, hogy ha szar lesz a film vagy a karakter, akkor sem biztos, hogy férfiként jó lett volna.)

    igazából az egész prekoncepciókról szól, és arról, hogy egyesek valami ágendát képzelnek a dolgok mögé, pedig tényleg csak arról van szó, hogy ma már kevésbé maradi hollywood, ma már be mernek vállalni olyan filmeket is, amik nem a régi ideálok szerint készülnek. egyes írók végre kiírják magukból azt, amit nem tudtak. most majd kiderül, hogy lesz-e értelme. de addig értelmes társalgás nem lesz, míg valaki képes azt, aki fel merészel szólalni a csordaszellem ellenében, rögtön mindenféle szélsőséges címkékkel felcímkézni. mert az ovi ott kezdődik, hogy valaki megkérdezi, hogy 'ez miért is baj? nem örülni kéne?', amire jön a fröcsögés. ergó ki kell hagyni ezt a tiszteletkört és rögtön fröcsögve indítani. és akkor megy pro és kontra a fröcsögés.

  • Axlkenobi #19
    Nem lehet mind Sarah Connor, hacsak rasszt nem vált menet közben. Szemből a kép bal oldalán álló karakter ugyanis mexikói (a filmbeli neve Dani Ramos, a színésznő nevét most nem tudom), Mackenzie Davis pedig egy Grace nevű katonát alakít, alighanem időutazót.
  • cateran #18
    "íme a tipikus snowflake. meglát egy nőt és rögtön nyüszít. és ezt most így a védelmező 2 és a felhőkarcoló után? tény, hogy a héten lesz egy csajos akciófilm"

    Ize...never go full retard..Tudod a Terminator alapkaraktere, a fohos, akire a sztori egyik fele epul...1 no....Sarah Connor karaktere...vagy Alien...noi karakter....elo ember meg nem rotta fel a filmnek....Magyaran nem a noi karakterekkel, plane nem az eros hatarozott noi karakterekkel van a baj....soha nem is volt.....A karakterfejlodessel van...(legjobb -ellen-pelda Ray a stavroszban, aki poccre mindenhez jobban ert, mint barki mas....zero fejlodes....)
    Sarah Connor a nullarol, atlag pincernorol kezdte es 1 elo harci gepkent fejezte be.....Ripley detto.....
  • kalapos01 #17
    bosszú? komolyan? csak bosszú lehet? nem az, hogy végre van lehetőség ilyesmire is, mert eddig sokkal, de sokkal kevesebb volt? mert hollywood nem hitte, hogy el lehet adni. nem mintha kilóra kéne mérni, de az lenne az ideális, ha fifti-fifti lenne, nem? de te:

    "most hirtelen a férfiak le vannak húzva a wc-n, és nyakló nélkül csak a csajok? "

    te tényleg ennyire homorú vagy, vagy csak tetteted? le vannak húzva? nyakló nélkül?

    íme a tipikus snowflake. meglát egy nőt és rögtön nyüszít. és ezt most így a védelmező 2 és a felhőkarcoló után? tény, hogy a héten lesz egy csajos akciófilm, ami cserébe elég véres (BORZALMAK! EGEK URA! MINDENKI MENEKÜLJÖN!), de utána jön jason statham. majd mark wahlberg, utána jön az alpha, ami megint nem csajos, utána az AXL, ami megint férfi főszereplős, utána jön a kin (megint hím), és végül egy peppermint, ami csajos.

    de mint írtam, ez nem kilóra megy. van, akinek kilóra megy, tény. van, aki direkt számolja, ami marhaság, akármelyik oldalra húz. az egész arról szól, hogy nem kell beijedni attól, ha egy nő a főszereplő, nem sírni, hogy "JAJJ, MI LESZ A FÉRFIAKKAL?!" ha rettegsz, akkor biztos okod van rá, de ki nem szarja le, ha készül egy vagy két vagy három olyan film, ami nem érdekel vagy amitől undorodsz, mert nő van benne?
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.08.03. 14:34:49
  • Voltan #16
    Legyek ura - csajokkal

    A vicc az, hogy ez akár még pont jó, és érdekes is lehet, mert a nők szociopszichológiája egymás közt tök más, mint a férfiaké, elég csak megfigyelni egy osztálynyi kiskamaszt.

    Szóval ebből akár még egy nagyon érdekfeszítő dolog is kisülhet.
  • Hogthar #15
    Lehet ez egy naiv és buta gondolat a részemről, de előfordulhat hogy a képen látható hölgyek mind Sarah Connor szerepében vannak, csak különböző időszakában?
    Az első nő öltözéke hasonló az 1. terminatorban lévő felszolgáló lányra.
    A 2. Mackenzie Davis karaktere valahol a 2. rész után nem sokkal lehet.
    A Linda Hamilton karaktere pedig 36 évvel a 2. rész eseményei után szerepelhet.
    Ebben az esetben nem is lenne annyira SJW.
    Ez volt az első olyan gondolatom, aminek láttán már nem is annyira botrányos ez a kép.
  • Ender Wiggin #14
    "viszont legalább most átértik, hogy milyen volt egyes nőknek évtizedekig a full férfi szereplős filmeket látni. végre lesznek férfi karakterek is, akik csak dekorációnak vannak megírva egy akcióhős mellett, vagy meg kell menteni őket."

    szóval erről van akkor most szó? hogy bosszúból a sok év férfi akcióhősökért, most hirtelen a férfiak le vannak húzva a wc-n, és nyakló nélkül csak a csajok? mert ez kb. mindent alátámaszt, amit a többi hozzászóló (kvázi veled szemben) leírt, mindent, ami nem stimmel a mai hollywoodi felfogással. ennek egyik legdurvább példája a készülő legyek ura, csak csajokkal...

    és persze ezek a kartonlap bonyolultságú női hősök tulajdonképpen férfiak a viselkedésüket tekintve, csak néha a női érzékenység jeleként könnyeznek kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.08.03. 07:32:59
  • wraithLord #13
    Twilight-Terminator crossover? A középső csaj úgy néz ki, mint Robert Pattinson fél úton a na'vivá válás felé (még nem kékült be). :D Elég fura kép.

    Remélem, a film jó lesz.
  • Cyberdog #10
    Furcsa, hogy milyen dolgokat látsz bele egy egyszerű kérdésbe. Talán nem ártana egy kis önismereti tréning.

    Nekem a kép nem tetszik ennyi, szerintem nem jó. Mit kell ezen túlmagyarázni?

    A GIRLPOWER ellen sincs semmi kifogásom. Mivel manga és anime rajongó vagyok és ott aztán dögivel vannak női főhősök, mindenféle típusban.
    - Tomboy főhősnő...
    - Kicsi, de harcias,
    - Nagy, de békepárti.
    - Tsundere hősnő
    - Gender Bender főhősnő. Fiú volt lány lett, külső isteni vagy átok, vagy géneket megváltoztató fertőzés hatására.
    - Leszbikus hősnő
    - Hetero hősnő, leszbikus kapcsolatban
    - Hősnő semmilyen kapcsolatban
    - Gyerekhősnő
    - Erősnek tűnő, törékeny.
    - Törékenynek tűnő, de lazán feldug bárkinek a s*ggébe egy karót, miközben úgy pengeti mint egy gitárt.

    S még lehetne sorolni. Hollywood sehol sincs még a női hősnők tekintetében. Sőt a hozzájuk kapcsolódó játék és ajándéktermékek tekintetében sem. Engem jobban zavar a kiszolgálóipar sztereotípiái, legyen szó játékokról, ajándéktárgyakról, vagy ruházati, divattermékekről.


    Ha erős női főszereplőre vágysz, akkor néz anime-t, mert ott találsz sokfélét, míg Hollywoodban jelenleg a szuperhőskategória az egyetlen ami kimeríti a főhősnő fogalmát.

    S szuperhíró filmet, meg alapból nem nézek, s nem a női főszereplő miatt.


    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.08.02. 20:15:23