Szekeres Viktor

Sztárparádé az Ocean's 8 új plakátján

A nyár egyik legjobban várt filmje újabb plakátot kapott.

Ki hitte volna, hogy valaha egy filmben láthatjuk Sandra Bullockot, Cate Blanchettet és Anne Hathawayt, de az Ocean's 8 esetében, mint ahogy azt a lenti plakát is bizonyítja, ez megtörténik. Ahogy az a képen is látható, a mozis premier Amerikában június nyolcadikán lesz, és az a címből is kiderül, hogy a film az Ocean's 13 folytatása lesz - a csavar mindössze annyi, hogy a csupa férfi film helyett női szereplők lesznek az alkotásban, ami a netes reakciókat olvasva egyeseket igencsak megijesztettek, legalábbis a negatív hozzáállásukból egyfajta félelem tűnik sugározni. Júniusban kiderül, hogy az Ocean's 8 nagyot durran majd, vagy kis pukkanással elenyészik és a feledés homályába vész.

A film hivatalos szinopszisa a következő: "Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.
Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyet történetesen egy hűtlen expasija (Damian Lewis) szervez.
De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!