Szekeres Viktor

Saját filmsorozatot kap Sherlock Holmes húga

Újabb Holmes-film készül, de most nem Sherlock lesz a főszereplő.

Millie Bobby Brown lesz a főszereplője annak a filmsorozatnak, aminek a főhőse nem más, mint Sherlock Holmes húga, Enola Holmes. A karakter Nancy Springer Enola Holmes Mysteries-könyveinek központi figurája. Az itthon még nem kapható, Edgar-díjas ifjúsági krimi könyvsorozat hat darabból áll, az első kötete 2006-ban jelent meg és a The Case of the Missing Marquess címet viselte.

A sorozatról, illetve annak első darabjáról mást nem nagyon lehet tudni, egyelőre sem írója, sem rendezője nincs a projektnek, csak az biztos, hogy Brown producerként is fel lesz tüntetve a stáblistán, köszönhetően annak, hogy saját cége, a PCMA Productions lesz az egyik gyártó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Egy bátyja volt, Mycroft. Legalább is Doyle-nál (tudom, nálad ez nem számít, mert fiktív, bárki hányhat bármit és akkor az lesz a kánon, Colombus legalább nem kreált új családtagot). Ezt a bénaságot egy young adult könyves amerikai csaj találta ki 10 éve. Szóval, bocs, de Ennedzurnak van igaza.
  • zetortraktor #2
    Olvasd el a könyvet. Volt. Le van írva. És most filmje is lesz.

    (Az megvan, hogy Sherlock Holmes egy fiktív figura? Legközelebb azzal jössz, hogy Holmes és Watson nem a középiskolában ismerte meg egymást, mint ahogy az kiderült Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisából. AGYRÉM!)