Szekeres Viktor

Terminal: biztató trailert kapott Margot Robbie Budapesten forgatott filmje

Megérkezett a Terminal teljes előzetese.

Jó látni, hogy nem csak kommersz filmeket mutatnak be az amerikai mozikban, hanem valamennyire a rétegalkotásoknak is van esélyük a közönség elé kerülni. Azt természetesen nem lehet tudni, hogy Margot Robbie 2014-ben forgatta Magyarországon Terminal című noiros filmje jó lesz vagy sem, de az biztos, hogy ezt itthon sokan nem fogják megtudni, hiszen a többség nem efféle alkotásokat szokott választani magának, ha néznivalót keres.


Az odakint május 11-én erősen limitált vászonszám mellett bemutatásra kerülő alkotásban még olyan színészeket láthatunk, mint Simon Pegg, Mike Myers, Max Irons és Dexter Fletcher. A Terminalt az elsőfilmes Vaughn Stein rendezte saját forgatókönyve alapján. Azt még nem tudni, hogy kap-e a film hazai mozis bemutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ja, elhúzódott. 2016 nyarán fogatták, de elhúzódott 2014-ig...
    A noirral nem lenne baj, de igazából egy teljes egészében itt forgatott film sem ugrik be, ami tetszett volna. Talán csak az X Polgártárs... (amit csak részben forgattak Bp-n, azok közt van pár jó, München, Hellboy II, esetleg a Marsi.
  • NEXUS6 #2
    Kicsit elhúzódott a vágás valszeg :)

    Amúgy mi ez valami Morisons 2 reklám? XD

    Kár hogy nálunk még mindig csak ilyen noir-os, lepukkant filmeket lehet forgatni. Mondjuk ennek is meg van a maga bája, vagy baja?
  • Ender Wiggin #1
    2014-ben forgatták? Nincs itt valami aprócska tévedés? Cirka 2 éves tévedés?