Szekeres Viktor

Plakátot kapott Mark Wahlberg kemény akciófilmje

Elkezdődött a Mile 22 kampánya.

Az elmúlt évben Mark Wahlberg megint keményen ráfeküdt a gyúrásra, hiszen megfelelő állapotba akarta hozni magát új filmje, a Mile 22 forgatására. Ehhez a filmhez adta ki a napokban az STXfilms az első plakátot. A Peter Berg által rendezett akció-thriller Amerikában augusztus harmadik kerül bemutatásra a mozikban.

Wahlberg mellett a filmben még szerepelni fog John Malkovich, Lauren Cohan, Iko Uwais, valamint Ronda Rousey. Az elit amerikai hírszerző tisztről, valamint egy szigorúan titkos taktikai egységről szóló történetet, melyben egy rejtélyes rendőrtisztet próbálnak kicsempészni egy külföldi országból, Graham Roland és Lea Carpenter írta. A forgatásra Atlantában, valamint Kolumbiában került sor, és a készítők minden bizonnyal számolnak a film jó szereplésével, ugyanis már elkezdték fejleszteni a folyatást is.

Érdekesség, hogy a Mile 22 immáron Wahlberg és Berg negyedik közös munkája lesz A hazafiak napja (Patriots Day), a Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon), valamint A túlélő (Lone Survivor) után.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!