Szekeres Viktor

Látványos plakátot kapott Dwayne Johnon új akciófilmje

Vajon a közönséget érdekelni fogja Johnson új akciózása?

Egy jókora szusszanást követően ismét elkezdődött a Felhőkarcoló (Skyscraper) kampánya. A filmhez ezúttal a gyártója egy új plakátot adott ki, és minden bizonnyal nemsokára élvezhetjük az új előzetest is. Már aki élvezni fogja, bár feltételezhető, hogy akiket nem érdekel a film, illetve nem voltak oda az első trailerért, azok nem fogják az idejüket pazarolni az újabbra, maximum akkor, ha a reklámok nézésének rabjai.

Az akciófilm a Universal Pictures és a Legendary gyártásában készült, s benne Johnson egy volt FBI-os túszosztag-vezetőt, egykori háborús veteránt fog alakítani, akit Kínában, a világ legmagasabb és legbiztonságosabbnak tartott épületének felgyújtásával vádolnak meg, ezért menekülni kényszerül, és persze tisztára kell mosnia a nevét. És kimentenie a családját a lángoló felhőkarcolóból.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    Na, egy újabb "zseniális" plakát. Igaz, ami igaz, a hangyás plakátnál egy "hangyányival" jobb...
    És a szikla ezúttal "...menekülni kényszerül, és persze tisztára kell mosnia a nevét. És kimentenie a családját a lángoló felhőkarcolóból." Ennyi? Semmi világ-, de minimum Amerika megmentése? Öregszik, na.
    Jóvan, bocsánat, ma valahogy nagyon pihent vagyok.