Szekeres Viktor

Folytatódik a Lemony Snicket - A balszerencse áradása

A Netflix folytatja A balszerencse áradását.

A Netflixnek nagyon bejöhetett az A Series of Unofrtunate Events, ugyanis a streaming szolgáltató bejelentette, hogy elkészíti a második szezont is, melynek a forgatása áprilisban kezdődhet meg, és az újabb 8 része megint csak négy könyvet fog lefedni.


Mint ismeretes, a Netflix 2014-ben vásárolta meg a Lemony Snicket-féle A Series Of Unfortunate Events című könyvsorozat adaptációs jogait, s a műből élőszereplős sorozatot készítettek. A széria készítője Mark Hudis volt, Olaf grófot Neil Patrick Harris alakítja, a további szereplők: Patrick Warburton (Lemony Snicket), Joan Cusack (Justice Strauss), Malina Weissman (Violet Baudelaire), Louis Hynes (Klaus Baudelaire), Presley Smith (Sunny) Alfre Woodard (Aunt Josephine), Catherine O’Hara (Dr. Orwell), K. Todd Freeman (Mr. Poe), Aasif Maandvi (Uncle Monty), Don Johnson (Sir).

A könyvekből egyébként korábban film is készült Jim Carrey főszereplésével, aminek Lemony Snicket - A balszerencse áradása volt a magyar címe. Annak idején a 118 milliós amerikai és 90 milliós mozis világbevétel közel sem nyűgözte le a gyártó stúdiót, így nem készülhetett el a második rész, pedig a könyveknek köszönhetően lett volna alapanyag.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!