Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Preacher 2. szezonja - itt az előzetes

Június végén indul az új Preacher-szezon.

Az amerikai AMC csatorna tavaly rendelte be a Preacher című tévésorozat második szezonját, ami szemben az első etappal 10 epizód helyett 13 részt fog tartalmazni, és június végén indul el Amerikában, valamint pár nappal a kinti premier után itthon is, ugyancsak az AMC csatornán. A hazai premierre, ahogy már megszokhattuk, magyar szinkronnal kerül sor.


Korábban sokan sokféleképp próbálták már megfilmesíteni Garth Ennis és Steve Dillon képregényét, a Preachert, melyet itthon Prédikátor címmel jelentettek meg egy ideig. A képregény története szerint a Prédikátor egy hitehagyott tiszteletes, aki megcsömörlött az emberek kétszínűségétől, és elfordult hitétől. Isten Szavát birtokolva, Texason átvágva menekülni kényszerül a Gyilkosok Szentje elől, akinek egyetlen célja, hogy őt megölje. A főhős időnként segítséget kap bérgyilkosnak kiképzett barátnőjétől és egy ír vámpírtól, aki nem sokban hasonlít a vérszívókról általában elterjedt képhez.

A sorozat természetesen pár tekintetben eltér a rajzolt alapanyagtól. A Preacher főbb szereplői: Dominic Cooper (Jesse Custer), Joseph Gilgun (Cassidy), Ruth Negga (Tulip), Lucy Griffiths (Emily), W. Earl Brown (Sherriff Root), Anatol Yusef (DeBlanc), Tom Brooke (Fiore), Derek Wilson (Donnie Schenck) és Ian Colletti (Eugene/Arseface).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!