Szekeres Viktor

Büntet Daredevil, Jessica Jones és Luke Cage közös sorozatának hosszú előzetese

Megérkezett a The Defenders első, teljes előzetese.

Mint azt nem is olyan régen bejelentette a Netflix, augusztus 18-án kerül sor a The Defenders című képregény-sorozat premierjére, ekkor kerül fel az összes epizód a szolgáltató kínálatába - Amerikában és itthon is ugyanabban az időpontban. Mivel ez még elég messzinek tűnik, ezért jó eséllyel az alant látható előzetes enyhítheti egy cseppet a sorozat iránti sóvárgásunkat.


Mint ismeretes, a Marvel Studios még 2013-ban kötött szerződést a Netflixszel, ami szerint 4 új sorozatot gyártottak a streaming platformra - ennek alapján saját élőszereplős szériát kapott Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist. Ezek között akadtak jók, zseniálisak és kifejezetten gyengék is, egy kivételével eddig mindegyik megkapta a második évados berendelését is, sőt, a Daredevil már a harmadikat is.

A The Defenders a négy sorozat fő- és mellészereplőit hozza össze egy külön szériába. A további szereplők között ott lesz Sigourney Weaver (Alexandra), Elodie Yung (Elektra), Scott Glenn (Stick), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Rachael Taylor (Trish Walker), Eka Darville (Malcolm Ducasse), Simone Missick (Misty Knight) és Jessica Henwick (Colleen Wing).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Tényleg büntetés végignézni...