Szekeres Viktor

Csajok hajnalig - szinkronos előzetest kapott Scarlett Johansson korhatáros komédiája

Kemény éjszakája lesz Scarlett Johanssonnak.

Az elmúlt néhány évben a szabadszájú, női komédiák hozták a legnagyobb, legváratlanabb sikereket, így a nyári premiernek tervezett Csajok hajnalig (Rough Night) sikere sem lenne meglepő, főleg, hogy olyan színészeket szedtek össze, akikért lehet, hogy sokan befizetnének egy mozielőadásra: Scarlett Johansson, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Jillian Bell, valamint Demi Moore és Ty Burrell. A forgatókönyvet Lucia Aniello és Paul W. Downs írta, a rendező pedig előbbi volt, ami azt jelenti, hogy elsőfilmes jegyzi a vígjátékot.


A hivatalos szinopszisból a történet is kiderül, ha valaki mégsem nézné meg a fenti, szinkronos előzetest: "Mit tehet öt jó barátnő, ha az egyikük úgy dönt, lemond addig élvezett szabadságáról, és férjhez megy? Természetesen kibérel a hétvégére Miamiban egy tengerparti villát, hogy még egy utolsó vad bulival búcsúzzon. De ez a buli még náluk is vadabbra sikerül.
Valahogyan meghal egy Chippendale-fiú.
És ez még csak a kezdet.
A buli folytatódik, de átalakul: attól kezdve a csajoknak nincs más dolga, mint a romeltakarítás, nyomeltüntetés és az ártatlanságuk bizonyítása. Hát, ez nem fog könnyen menni…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!