Szekeres Viktor

Hugh Laurie az új Sherlock Holmes-filmben

Hugh Laurie is csatlakozott a Holmes and Watsonhoz.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Ralph Fiennes és Hugh Laurie is benne lesz az előkészítés alatt lévő Holmes and Watsonban. A lap úgy tudja, hogy mindketten ismert Conan Doyle-karaktereket fognak alakítani, így valószínűleg egyikük Mycroft lesz, Sherlock Holmes testvére, míg a másikuk Moriarty professzor, a magánnyomozó nemezise.

Az már korábban kiderült, hogy a két főszereplő Will Ferrell és John C. Reilly lesznek - a duó korábban a Tesó tusán és a Taplógáz: Ricky Bobby legendáján is együtt dolgozott, most pedig a Sony Pictures új komédiájában állnak össze. A történetet, illetve a figurákat természetesen Sir Arthur Conan Doyle írásai inspirálták. Ferrell Sherlock Holmest fogja alakítani a filmben, míg Reilly társát, Watsont.

A Holmes and Watsont az az Etan Cohen fogja rendezni, aki nemrég készíthette el első filmjét, a Keményítőkúrát, ugyancsak Ferrell főszereplésével, de korábban íróként olyan alkotásokat jegyzett, mint a Trópusi vihar vagy a Men in Black 3. Érdekesség, hogy eredetileg Sacha Baron Cohen játszotta volna a filmben Watsont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    MI. A. FRÁSZ. ÉRDEKES. VOLT. ADDIG. BENNE?

    Most komolyan. Három Sherlock Holmes-tévésorozat fut most is, ugyanennyi volt régebben, az elmúlt 6 évben négyféle Sherlock Holmes-filmet innen-onnan, fiatal és öreg főhőssel is. Mi a franc érdekeset olvasták a Will Ferrelles részig? Épp onnantól lehet(ne) érdekes, amikor kiderül, hogy nem egy sokadik random adaptáció lesz, hanem valami (feltételezem) vicces film, valami újyszerű megközelítés.
  • takysoft #2
    Egész érdekes volt, amíg el nem jutottam a "Will Ferrell" részig.
    Ezt a filmet se kell komolyan venni azt hiszem :(
  • Szefmester #1
    Miért kell tönkretenni Will Ferellel a filmeket? Annak a fickóban max egy Fluimucil reklámban lehetne szerepet adni....