Szekeres Viktor

Hollywood vén rókái a Vén rókák című komédiában - itt a szinkronos előzetes

Megérkezett a Vén rókák szinkronos előzetese.

Három nagyszerű színész Morgan Freeman, Michael Caine és Alan Arkin, összesen 4 Oscar-díj tulajdonosai játszanak a Vén rókák (Going in Style) című krimikomédiában, melyet a Dokik című sorozatának főszereplője, a Régi környék című furcsa komédia rendezője, Zach Braff készített. Itthon április hatodikán kerül sor a mozis premierre, íme a szinkronos trailer.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.
Három békés szegénységben élő idős férfi megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. És újra átélik, milyen fiatalnak lenni…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Avagy ahogy az egyszeri magyar kommentelő gondolkodik: "ha látok egy filmelőzetest, ami arra utal, hogy nem egyedi az adott film, akkor a világ összes előkészület alatt lévő filmje sem egyedi."

    ha egyedi ötlet kell, akkor nézz körül a heti hazai vagy amerikai premierek között. meg fogsz lepődni. de van egy olyan érzésem, hogy neked nem egyedik ötlet kell, hanem várod a következő folytatást vagy rebootot, hiszen a legutóbbi film, amit láttál is ilyen volt.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.03.20. 15:49:25
  • MZperX75 #1
    Istenem ezeknek az amerikai filmeseknek,nem sok egyedi ötlete maradt,viszont legalább koppintani is szarul tudnak.....