Szekeres Viktor

James Cameron új Terminátor-filmen dolgozik

Lehet, hogy ismét kötelező program lesz egy Terminátor-film.

Sok Terminátor-rajongó a második vagy a harmadik rész óta nem látta a Halálosztót, hiszen még időben értesült arról a kevésbé szerencsés nézőktől, hogy az elmúlt években készített folytatások, illetve rebootok nem feltétlenül sikerültek jól. A Deadline értesülései szerint a Deadpoolt rendező Tim Miller és a Terminator Genisys-en is dolgozó Skydance képviseletében David Ellison össze fog állni James Cameronnal egy újabb rész kapcsán - természetesen azt követően, hogy a Terminátor-jogok 2019-ben visszaszállnak az első két rész rendezőjére.

A lap infói szerint James Cameron afféle keresztapaként fogja istápolni az új filmet, amiről egyelőre még nem tudni, hogy milyen megközelítést fog alkalmazni, hogy folytatás lesz-e, vagy reboot. A rendező természetesen Tim Miller lenne, aki nem érné be pusztán produceri feladatokkal. A legutóbbi epizód, a Terminator: Genisys ugyan nem bukott, de nem is szerepelt túl fényesen, s végül nem folytatódott. A 155 millió dollárból gyártott film Amerikában mindössze 90 milliós bevételig jutott el, nemzetközileg viszont jól teljesített (351 millió dollár)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qqricoo #20
    "mást pedig nem olvastam/néztem"

    http://xn--olvassknyvet-bjb.hu/terminator.html



    kezd ezzel és fejezd be a "Terminator: Középkor
    A leszámolás" -al, a köztes értsd. minden ami nem Mark F. Wilson az ugorható
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.01.26. 07:23:35
  • wraithLord #19
    Ennyire nem próbáltam meg még átlátni az egészet, érdekesen és logikusan hangzik.

    Azt akartam ezzel mondani, hogy az első két rész történései is paradoxonon alapulnak (igaz, a legegyszerűbb paradoxonon). Feltételezem, ez egy plot twist akart lenni akkoriban, amikor kijöttek a filmek.

    Párhuzamos idősíkokkal/valóságokkal persze nem paradox, de ezt szerintem nem hangoztatták a mozifilmekben (a Genisys-ben talán már igen), mást pedig nem olvastam/néztem ezzel kapcsolatban.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.01.26. 00:42:34
  • wraithLord #18
    +1
  • ostoros #17
    +1
  • qqricoo #16
    vannak fix események(csomópontok) az időben, ilyen JC és a Skynet megszületése ill. létrejötte, azt hogy az előbbi két esemény milyen egyéb események láncolatának következtében történik meg az lényegtelen ill. lényegében a két fix eseményt összekötő végtelen mennyiségű párhuzamos idősíkban végtelen féleképpen születhetnek ill. jöhetnek létre (fix)=>(fix). A Skynet abban nem volt biztos, hogy önmaga pusztulása egy előbbiekhez hasonló fix esemény ami mindenképp bekövetkezik, vagy változtatható, csak egy idősíkban megtörténő, ezért kezdte baxtatani az időt visszafelé(több párhuzamos idősíkot generálva), ezt próbálta kideríteni, remélve hogy, majd keletkezik egy olyan párhuzamos/alternativ valóság amiben ő kerül ki győztesen (lásd uccsó rész)
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.01.25. 19:08:32
  • wraithLord #15
    Szerintem pont a logikai sántítások miatt volt érdekes a Terminator. Már az első részben sántított, hogy John Connor miatt küldték vissza az első T-800-ast, de ha az ellenállás nem próbál meg valamit tenni a Skynet időmanipuláló terve ellen, akkor meg sem születik John Connor. Ergo ha a Skynet nem találja ki a jövőben az időutazást, nem lenne ellenállás... Ja és nem lenne Skynet sem, mert nem kerül vissza a T-800-as, amiből kifejleszthetik Skynetet.

    Lehet, hogy valami felett elsiklottam, de ha az első rész még nem gubancos, akkor egyik rész sem az.
    Viszont az első két rész többek között ettől volt jó, a többi többek között ettől rossz.
    Kivéve a 4-et, mert az tisztán az assassin terminator sztori miatt nem jött be annyira. De összességében én nem temettem, nem volt az rossz.
  • qqricoo #14
    összes Nemes féle kötelező olvasmány ;)

    Mark F. Wilson : Démon a jövőből
    Mark F. Wilson: Orgyilkos
    Mark F. Wilson: A gólem
    Mark F. Wilson: A leszámolás
    Mark F. Wilson : Halálzóna
    Mark F. Wilson : Ellencsapás
    Mark F. Wilson : Tűzvihar
    Mark F. Wilson : Invázió

    a többi tényleg fos ...
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.01.25. 06:57:28
  • ostoros #13
    Fogalmad sincs semmiről.
  • Zombee #12
    Azt a filmet eleve a visszakacsintásokkal hirdették, egyedül azok értek benne valamit. Ráadásul az még jó ötlet is volt, hisz a jövőből korábbra érkezve 1984-et is megváltoztathatják. A sorozatnak már úgy is mindegy, logikailag már az első rész után sántított, amikor Sarah Connor hiába menekül meg, csak lesz Skynet az első Terminator maradványaiból. De még az belefér, a 3. részre már nincs mentség, és logikailag is elszállt teljesen. A 4. ilyen téren nem gáz, nem nyúl bele az idősíkba, ellenben kihagyott ziccer, és teljesen érdektelen film.
  • Ender Wiggin #11
    Jézus, hagyjuk már a magyar fosokat...