Szekeres Viktor

A vártnál is nagyobb bukás az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed elég csúnyán elhasalt. Ettől persze még lehet zseniális film.

Nem jött be a 20th Century Foxnak az Assassin's Creed adaptációja, legalábbis a közönséget nem érdekelte a film. (A bevétel szempontjából ez másodlagos, de a kritikusok és a nézők is inkább negatívan nyilatkoznak róla, az IMDb-n pár nap után már simán 7/10 alatt van a pontszáma.) Persze mindezt már az első napi bevételek után sejteni lehetett, de biztossá csak most vált.

A 125 millió dollárba kerülő, Michael Fassbender főszereplésével készített akciófilmnek a három napos hétvégén csupán 10,3 millió dollárra futotta, amivel szerda óta csak 17,7 milliós bevételre tett szert Amerikában. A játékadaptáció nemzetközileg várhatóan jobban fog teljesíteni, de a végső szummázásra még várni kell pár hetet, ugyanis az első hétvégi Amerikán kívüli bevételek (15 millió dollár) még nem árulnak el sok mindent, hiszen több országban is az elkövetkező két hétben kerül bemutatásra az alkotás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Betűzzem, hogy te is értsd? Az, hogy kevés nézőt érdekelt, egy dolog, de a vélemények sem jók. Tehát ez igazolni látszik azt, amit az előzetes sugallt, nevezetesen hogy a film nem jó. Egyébként mi alapján megyünk egy filmre moziba? Elolvassuk, miről szól, és megnézzük az előzetest. Ennél többet egy ismeretlen filmnél nem tehetünk. Ha ezek nem keltették fel az érdeklődésem, akkor legfeljebb a pozitív reakciók után gondolkodom el, hogy megnézzem-e moziban. Ha tetszik a tartalom és előzetes, de még bizonytalan vagyok, várok egy hetet. Ha meggyőző, akkor akár premierhétvégén is beülök, Rogue One, Visszatérő, Aljas nyolcas. Van ritka eset, amikor vannak rossz nézői vélemények, mégis elmegyünk, ilyen volt a Batman v. Superman, ami ennek ellenére szórakoztató, jó film.
  • Ender Wiggin #5
    Ez a nemzetközi bevétellel sem lesz még nullás sem. Egyszer talán majd rájönnek, hogy nem kell drága húzónév vagy hogy játékból csak animációs feldolgozást érdemes...
  • zetortraktor #4
    Szar lett? Nem tudod. Ha, hogy te olyan valaki vagy, aki a reklámokat csont nélkül, akkor nem szóltam.
  • Zombee #3
    Az előzetes alapján lehetett sejteni, hogy szar lesz. A játék is egy hülyeség, a múltbéli helyszínek, cselekmények miatt nem lett kuka már az elején, mert azzal tényleg új színt hozott a sok modern kori hülyeség közé.
  • kalapos01 #2
    szerintem neked nem esett le a netes ujsagok lenyege, de akkor lelovom a poent. nem arrol irnak, amiket szeretnek, hanem arrol, amit elolvasnak az olvasok. ha valamira sokan klikkelnek, akkor abbol tobb lesz. te erre klikkeltel, meg kommenteltel is, ergo varhatod, hogy meg jojjenek hasonlok.
  • Nos #1
    Valakinek erosen a szivugye lehetett az sg-ben a jatek, mert errol az eleve b kategoriasnak vart filmrol eleg sok cikk szuletett. Nem, nem lesz attol jo a film, mert valakinek nagyon bejott a jatek. Meg nem lattam, de tippjeim: sejtelmesen nezo borostas arcok, sejtelmesen bariton rovid faszagyerekvagyok mondatok, sok ugralas, csak hogy ugraljunk, meg sok lejart klise, ami meg 14 ev alatt be is johet. A latvany miatt talan raprobalok, de ha lesz normalis story akkor jovok vissza meakulpazni :)