Szekeres Viktor

Besülni látszik az Assassin's Creed

Arról volt szó, hogy az embereket érdekli az Assassin's Creed.

Sem az Assassin's Creed, sem a Passengers nem kezdett jól az amerikai mozikban, a két százmilliós költségvetésű film első napos bevételei a csalódás kategóriájába esnek, és nagyon jó nézői reakciókra lesz szükségük, hogy ebből jól másszanak ki.

Az Assassin's Creed szerdán 4,6 millió dollár bevételt termelt, míg a Passengers 4,1 milliót, hogy aztán csütörtökre előbbi bevétele 50%-ot, míg utóbbié 30-at zuhanjon. Összehasonlításképp a Sing című új animációs mozi 11 millióval debütált. A folytatásban sem változott sokat a helyzet, előbbi filmek csütörtökön és pénteken is 4 millió körül hoztak, így 11,8 és 11,2 millió dollárral állnak három nap után, szemben a Sing 33,6 milliójával.

Rossz hír, hogy egyelőre még a nézői reakciók sem túl jók, hiszen a Passengers úgy ért el átlagos B-osztályzatot (az itthon 4-esnek feleltethető meg), hogy egy korosztályban sem kapott 'A'-t, mindössze a 25 éven aluliaknak ért meg 'B+'-t. (A filmet 61%-ban 25 éven felüliek nézték meg.) Az Assassin's Creednek összejött legalább egy 'B+', és nem meglepő módon a 18 éven aluliak voltak leginkább oda a filmért, ők átlagosan 'A-' érdemjegyet aggattak rá. Meglepő módon egyébként ezt is inkább az idősebbek nézték meg, a nézők 52%-a volt 25 éven felüli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #8
    majd a star citizen megreformálja és megrevolúsönájzöngöli hollywoodot is
  • sertrex #7
    Vagy a játékosok kicsit túl vannak értékelve. Ahelyett, hogy mennének a moziba megnézni, a kockák otthon ülnek és/vagy majd letöltik. :)))
    De komolyan. Az a pár millió játékos, ahányan megveszik a játékot, nem akkora tétel a filmek világában és az igazi moziba járó célközönség nyolcvan százalékát nem érdekli egy játék adaptáció.
  • Archenemy #6
    Egyszer vegyük majd azért észre, hogy ami történet egy játékban jól működik (ugyanis nem azon van a fókusz, hanem az interaktivitáson), az a történet mozivásznon attól még elég gyengécske is lehet.

    És ugyanez fordítva is. Ami jól működött moziban, mert eladta a látvány, a hang, a hangulat, a sztori, azt játékban visszaadni nem könnyű.
  • pixx #5
    Nem abból lehet tudni.
    Megnézik a premier előtt a sajtósok, aztán van a nyitó hétvége. Jönnek a kritikák, és az első 3 napi bevételi adat.
    Abból látszik mit fog hozni a film.
    Ha egy filmnél 80-100 milliós nyitó hétvégére számítanak, és lesz belőle egy 20 milliós, akkor a film elbukott.
    Ha több lesz, akkor film bőven sikeres lesz.
  • grebber #4
    Még idén megnézzük imaxbe! Soha nem voltam még imaxbe úgysem az AC meg érdekel.
  • caprine #3
    Mivel nincs tömeg ízlésem, így nekem ezek a besorolások semmit sem jelentenek. Az előzetes alapján legalábbis az akció jelenetek miatt érdekes lesz a film, a shaul fiánál biztosan jobb lesz:))))
  • kalapos01 #2
    Hö? Mi van? Egy filmet "mindenki" az első napokban néz meg. Oké, úgy mondom, hogy az első pár nap teljesítmény 35-50%-át adja a teljes bevételnek, abszolút megalapozza. Ha egy film az első napokban nem produkál, akkor az 100-ból 98-szor vagy 99-szer bukta. (Az ünnepeknél kicsit más a helyzet, de már ennyiből látszik, hogy az AC-film, hacsak nem teljesít kurva jól Amerikán kívül, megy a levesbe, nem fog kapni folytatást, bármennyire is szeretnék.)

    Az, hogy jó-e a film, vagy sem, teljesen más tészta. Az meg még másabb, hogy neked tetszik-e vagy sem.
  • morguldae #1
    Bakker, azért mert nem mindenki az első napon-napokba nézi meg a filmet az már besült???? Pfff.... Hogy milyen világban élünk?! Röhej! Attól mert mondjuk majd csak egy fél év múlva nézem meg az még jó lehet....