Szekeres Viktor

Meglepetésszerű bombasiker a magyar mozikban

Nagyot tarolt itthon a Hivatali karácsony.

Amerikában elég jól indított a Hivatali karácsony (Office Christmas Party) című komédia a mozikban, itthon viszont ritka nagy sikert aratott a film, mely természetesen a hétvégi bevételi toplista első helyén nyitott. Ez még nem is annyira meglepő, azonban a siker mértéke mindenképp egy pillanatig meghökkenésre késztethet minket. Miközben nyáron több komédia is besült itthon, ez a film négy nap alatt 55 424 nézőt érdekelt.


Ugyancsak újoncként debütált a hazai mozikban A démon arca (Incarnate) című horrorfilm, mely pár korábbi társával ellentétben nem nagyon érdekelte a nézőket Magyarországon, mindössze 8 512-en fizettek be rá, amivel a film az ötödik helyet szerezte meg a hétvégi toplistán a Vaiana és az Underworld ötödik része között. A premier előtt vetített Énekelj! pár előadáson is 3 671 eladott jegyet eredményezett, ami a 11. helyre volt elég.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    Eeeh... na igen. Elég hülyén fogalmaztam meg... :)) Na szóval, akkor újra:
    A poénok laposak, én legalábbis én nem mosolyogtam rajtuk. Egyszer meglehet nézni, (mint minden filmet). Lehet, hogy valakinek bejön, de szerintem nem ér meg egy mozit. Itt legalább le lehet állítani, ha esetleg éppen valami közbejön, majd nézed tovább. A szereplőkkel nincs is úgy gond, csak a film nem olyan jó... a pocséknál egy fokkal jobb, s csak a szereplők miatt.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.12.16. 20:58:30
  • hungi #4
    "Bár a film lapos, nem ér meg egy mozit"

    Nem elég lapos, vagy mi? :)
  • Cyberdog #3
    Ez egy olyan 'szétbulizzuk a házat, amíg nincs itthon apuci' típusú film, csak itt az otthon az iroda, a gyerekek a dolgozók és apuci pedig Jennifer Aniston. Ha már hasonlóra vetemedik az ember, akkor érdemesebb a Project X-t bevállalni otthon, kényelmesebb keretek közt. Az sem egy Hemingway mű, de ennél egy fokkal jobb és ötletesebb.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.12.16. 10:57:11
  • caprine #2
    Szerintem egy film, sőt minden film bizonyos mértékig minősiti a nézőtáborát. Gondolom ez is egy átdolgozott másnaposok klon, egy az elmúlt 5 évben megjelent tucat közül.
  • Cyberdog #1
    Bár a film lapos, nem ér meg egy mozit. Jobban jártok ha megvárjátok míg ki jön dvd-n, azt kölcsönkéritek valakitől.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.12.15. 19:10:52