Szekeres Viktor

Újabb magyar mozifilm hasalt el

A Cop Mortem sem lett siker.

Idén akadtak jól teljesítő magyar filmek a moziban, de úgy tűnik, hogy a Cop Mortem nem fog közéjük tartozni. Pedig a műfaja kifejezetten közönségbarát, hiszen akciófilmről van szó, a nézők azonban csak 3 024 jegyet váltottak rá a csütörtöktől vasárnapig tartó időszakban, ami 3,5 millió forintos bevételt jelentett. Mindezt a hétvégi bevételi toplista 13. helyére volt csak elegendő itthon.

Öröm az ürömben, hogy a másik mozikban lévő magyar film, A martfűi rém ismét top10-es volt, 3 997 újabb nézővel, és töretlenül halad a 40 ezres össznézőszám felé. A hétvége királya a mozikban a Legendás állatok és megfigyelésük volt, mely 11 nap alatt 188 732 nézőt vonzott, míg a második helyre az Érkezés érkezett meg - a scifi már 111 ezernél is több eladott jegyet számlál. A harmadik helyet egy korábbi első, a Doctor Strange szerezte meg, amit már több, mint 217 ezren láttak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Tegye fel a kezét, aki hitt abban, hogy ez jó film lesz. Kamarás Iván egyszer már játszott akciófilmben, és akkor is lebőgött. És a többiek is garancia a minőségre, nem véletlen, hogy állítólag Ganxsta Zoli lejátszott mindenkit, mert nem vette túl komolyan a dolgot.