Szekeres Viktor

Trópusi körülmények között játszódik az új Jégvarázs?

Remekül szerepelt a Vaiana Amerikában.

Az itthon Vaiana címen bemutatásra váró Moana kifejezetten jók startolt Amerikában, s a bevétele, valamint a szinte kizárólagosan istenítő kritikák hatására már az új Jégvarázsként emlegetik a Disney animációs filmjét. A stúdió büszke is lehet a fogadtatásra, hiszen ezúttal a kritikusi tömjén a nézők érdeklődésével is találkozott, már 81,1 millió dollárnál tart a film - ennyit fizetett a közönség a jegyekért, hogy láthassa Amerikában a hosszú hétvégén. A három napos hétvégi időszakra 55,5 milliós bevétel jutott.

A start minden idők egyik legerősebb Hálaadásos nyitánya volt odakint, ennél erősebb 5 napos bevételt csak a Jégvarázs (93,6 millió dollár) produkált, még a Toy Story 2 is csak 80 millió dollárra volt képet. Érdekesség, hogy míg a nézők között a nők aránya 55% volt, addig a 12 éven aluliaké 34%, a családok aránya pedig 72%. A film nemzetközileg még csak pár piacon került bemutatásra, s ezeken 16,3 millió dollár bevételt hozott - az élen Kína állt 12,3 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #4
    "A cim azt sugallna hogy a kovetkezo Frozen filmrol lesz informacio, de a cikk nem szol masrol, mint hogy hogyan szerepelt egy teljesen masik film jegyeladasok szempontjabol."

    +1
  • grizzly21 #3
    A cikknek semmi koze a cimhez. A cim azt sugallna hogy a kovetkezo Frozen filmrol lesz informacio, de a cikk nem szol masrol, mint hogy hogyan szerepelt egy teljesen masik film jegyeladasok szempontjabol.

    Jo ujsagiras nem egyenlo clickbait-es kamu cimek megadasaval. Illetve lehet ezt is csinalni, de akkor rovid uton kitorlom az sg-t az erdekes oldalak listajarol a fejemben.
  • zetortraktor #2
    Nem kekec vagy. csak benézted, vagy nem tudom. Melyik mondat sugall külföldi filmet? A remekül szerepel "FILMCÍM" Amerikában? Plusz nem látni semmilyen szóismétlést, amit te írsz, az nem lenne jó megoldás, mert a lead (hírfej, vagy milyen idióta neve van magyarul) nem része a hírtestnek, az csak felvezet vagy összegez. Te az első mondatoddal visszautalsz a leadre.

    A mondatban pedig így hirtelen egy hiba van, azt viszont egy helyesírás ellenőrző nem szűrné ki. (Nem mintha nem használná ilyesmit mindenki, aki pötyög - ilyen komolyan felmerül bárkiben? A szöveg, amit most írok, még az is ellenőrizve van a böngésző által.)


    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.11.29. 09:27:32
  • oritomi #1
    Most mondjátok azt hogy kekec vagyok,de már az első mondat kesze kusza és azt sugallja,hogy egy külföldi film jól szerepelt amerikában.Az eredeti címet kellett volna megadni valahogy így és kevesebb lenne a szóismétlés is: Remekül szerepelt a Moana Amerikában.
    Az itthon Vaiana címen bemutatásra váró film....

    Tudom ne legyek ennyire igényes de ezt általános iskolában tanítják arról nem beszélve,hogy aki cikket ír használhatna egy helyesírás ellenörzőt mert az első mondatban is van egy elütés és nem ez az első cikk amiben van.