Szekeres Viktor

Szinkronos előzetes a karácsonyi új Star Wars-filmhez

A Zsivány Egyes új trailerje immáron magyarul is megnézhető.

Itthon december 16-án kerül bemutatásra a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) című scifi, melynek legújabb amerikai előzetesét már láthattuk pár hete, s most a magyar szinkronos is elérhetővé vált a Forum Hungary jóvoltából. Mint mindig, a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, bár nyilván színészek terén arra fog törekedni a stúdió, hogy mindenki megkapja jól ismert hangját.


A Zsivány Egyes főszereplője Felicity Jones, aki mellett olyan színészeket láthatunk még a filmben, mint Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Riz Ahmed, valamint még Alan Tudyk is kiemelt szeret kapott, de ő egy CGI-figurát fog életre kelteni hangjával és mozgásával. A filmet Gareth Edwards rendezi, akire a Disney a Godzillát követően csapott le, de korábban Edwards az ultraolcsó Monstersszel futott be, s kapott azonnal kiemelt költségvetésű munkát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 0sm #25
    Nem értem, minek veszekedni, mikor verekedni is lehet?

    Tokra, látom, szétgurult a kitörésgátlód. :)
    Kérj egy kekszet a nevelőtisztedtől, ne idegesítsd fel magad. ;)
    Utoljára szerkesztette: 0sm, 2016.08.30. 14:39:20
  • cateran #24
    Ennyire nem lehetsz sotet...Ott a video, lathato mit csinal, erre te magyarazod, hogy de akkor sincs ugy...A vita azon volt, hogy hasznalt-e Luke fenykardot? Igen, hasznalt es bizony felvagta vele az ajtot..nem, nem szabalytalan lukat vagott, hanem a zarat vagta fel...De ezt miert kell magyarazni? 2 mukodo agysejttel siman felfoghato..ja, persze, ha beegtel es probalod "menteni", hogy hulye voltal..az mas...
  • TokraFan #23
  • TokraFan #22
    Egyrészt, vakegérezzél otthon anyucival, kisgyerek!
    Másrészt, vegyél fel szemüveget a sötét fejedre, talán akkor látni fogod, hogy egy szabályos téglalap alakú nyíláson dobja be azt a szart, nem pedig egy szabálytalan ívű vágott résen amit a várzspálcájával vágott oda hirtelen! No, de rajongókkal nem kívánok tovább szenvedni, az egész film annyira nevetséges, hogy beszélni sem érdemes róla. Egy buta ezoterikus mese a "jó/rossz" harcának vallási alapú baromságáról, egy csodálatos és minent tudó zöld kismanóval, egy beszédképtelen ámbár mindenki más nyelvét megértő gorillával, egy "asztrálsíkon" mozgó idiótával, egy megalomániás tüdőbeteggel, és egy keze legyintésével operáló varázslóval, egy jar jar bohóccal, mindenféle padawanokkal, plüssmackókkal és a félhülye midiklorianokkal. De legalább így 30év után végre oda kerüklt ahova mindig is való volt, a Desney mézes-mázas mesevilágába.
  • GaborT28 #21
    Látom ismét tele a padlás az értelmiséggel. Nem is fogok csodálkozni ha le lesz húzva a film a nézők által; amíg ilyen csökött agyú népség jár a moziba.
    ugye TokraFan ...
  • oritomi #20
    jobb lesz mint a hypolt nagyfilm
  • cateran #19
    A vakok es gyengenlatok kedveert:



    1:31-nel vakeger...


    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.08.28. 23:47:33
  • TokraFan #18
    Nézd meg jobban, egy ajtó nyílik ki! Nem mintha lenne jelentősége.
    Lényegtelen milyen drót volt, mert egy olyan katonai jármű amit ennyire egyszerű orrabuktatni, nem életképes! De ennek sincs semmi jelentősége, a Star Wars-t nem az intellektuális és real science természete miatt szerettük. Egy látványos ezoterikus mese volt 77-ben, amitől akkoriban lefostuk a bokánkat (mármint a látványtól). Persze ma már inkább tűnik nevetségesnek, de nem is felnőtteknek készül.
  • Wootan #17
    Nem tudom te mit néztél, de abban a jelenetben Luke a fénykarddal csinál "lukat", és azon keresztül dobja be a gránátot a lépegető belsejébe.

    A drótozást meg gondolom viccnek szántad, mert az inkább erős fém kábel, amit vagy 4-5x körbetekertek az AT-AT lábai körül.
  • cateran #16
    Fenykarddal? Siman, meg tankba is:P Amugy Luke is azzal vagta fel az ajtot a lepegeton :D A tobbivel egyetertek :D