Szekeres Viktor

Darth Vader is benne van a Star Wars: Zsivány Egyes új előzetesében

Zsivány lett a Zsivány Egyes új előzetese.

Valószínűleg nem lesz gondja a bevételszerzéssel az új Csillagok háborúja-mozifilmnek, a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) című filmnek, hiszen az első trailerje után a második is általános tetszésnek örvend, mindössze páran húzzák a szájukat.


A Zsivány Egyest Gareth Edwards rendezte, akire a Disney a Godzillát követően csapott le, de korábban Edwards az ultraolcsó Monstersszel futott be, s kapott azonnal kiemelt költségvetésű munkát. A forgatókönyvet John Knoll ötlete alapján Chris Weitz írta, a film zenéjét pedig nem John Williams, hanem Alexandre Desplat szerezte. Amerikában és várhatóan itthon is december 16-án kerül bemutatásra az önálló Star Wars-film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    A fénykardos küzdőstílust is távol-keleti harc ihlette.
  • Zombee #10
    Jó Az ébredő Erő, és csillagromboló is van benne.
  • stremix #9
    Inkább azzal keverhettem, hogy csak Ip Man filmet nem forgat többé. Amúgy a jelenléte mindig lenyűgöző számomra, de a star wars világban akkor sem tudok elképzelni egy kung-fust. A star wars pont arról szól szerintem, hogy másképp alakult az élet, az élőlények, a kultúrák, mint itt nálunk. Tehát nekem nem jön be a képbe, hogy egy távoli galaxisban pont egy olyan kung-fu harcos legyen, mint itt Kínában.
    De attól még megnézem az eredményt, a filmről majd utólag alkotok véleményt.
  • PetruZ #8
    Nem Tony Jaa-val kevered? Mert neki tényleg volt egy ilyen korszaka, amikor bezombult a buddhizmustól. :) Donnie papa évente 2-3 filmet csinál még most is, plusz amiket ő maga rendez, vagy producerkedik (mostanában inkább csak az utóbbi). Őszintén szólva már a megjelenése uralta az egész előzetest, szóval mindenképpen muszáj lesz megnézni, már csak a várható Erő-magvasságok miatt is. :)
    Amúgy az "eltörölt" Expanded Universe-ben léteztek harcművészetek, mint pl. az echani, vagy a teras kasi (Maul és Plo Koon is képzett volt benne).
  • NEXUS6 #7
    Idén ez lesz a SW Hollyday Special, kell bele eg nem túl drága aktuális sztár. ;)
  • stremix #6
    Jó lesz ez, de azt sehogy sem értem, hogy mit keres egy star wars filmben Ip Man :O Pedig az Ip Man filmeket nagyon bírom. De amúgy is azt mondta Donnie Yen, hogy nem szerepel több filmben. Na, mindegy...
  • Fbn Lx #5
    Ennek a résznek is a Feminism alcímmel kellene megjelennie, mint az új trilógiának
  • CairoJack #4
    Az előző rész után egyáltalán semmivel nem tudnak rávenni, hogy még egyszer beüljek egy SW mozira. De majd egyszer ha megnézem, legalább lesz benne csillagromboló.
  • tom_pika #3
    csubakka? nem hallottam...
  • Frank99 #2
    lesz csillagromboló..

    ezért bizton elmegyek a moziba... jaj