Darth Vader is benne van a Star Wars: Zsivány Egyes új előzetesében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább azzal keverhettem, hogy csak Ip Man filmet nem forgat többé. Amúgy a jelenléte mindig lenyűgöző számomra, de a star wars világban akkor sem tudok elképzelni egy kung-fust. A star wars pont arról szól szerintem, hogy másképp alakult az élet, az élőlények, a kultúrák, mint itt nálunk. Tehát nekem nem jön be a képbe, hogy egy távoli galaxisban pont egy olyan kung-fu harcos legyen, mint itt Kínában.
De attól még megnézem az eredményt, a filmről majd utólag alkotok véleményt.
De attól még megnézem az eredményt, a filmről majd utólag alkotok véleményt.
Nem Tony Jaa-val kevered? Mert neki tényleg volt egy ilyen korszaka, amikor bezombult a buddhizmustól. 😊 Donnie papa évente 2-3 filmet csinál még most is, plusz amiket ő maga rendez, vagy producerkedik (mostanában inkább csak az utóbbi). Őszintén szólva már a megjelenése uralta az egész előzetest, szóval mindenképpen muszáj lesz megnézni, már csak a várható Erő-magvasságok miatt is. 😊
Amúgy az "eltörölt" Expanded Universe-ben léteztek harcművészetek, mint pl. az echani, vagy a teras kasi (Maul és Plo Koon is képzett volt benne).
Amúgy az "eltörölt" Expanded Universe-ben léteztek harcművészetek, mint pl. az echani, vagy a teras kasi (Maul és Plo Koon is képzett volt benne).
Idén ez lesz a SW Hollyday Special, kell bele eg nem túl drága aktuális sztár. 😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jó lesz ez, de azt sehogy sem értem, hogy mit keres egy star wars filmben Ip Man 😮 Pedig az Ip Man filmeket nagyon bírom. De amúgy is azt mondta Donnie Yen, hogy nem szerepel több filmben. Na, mindegy...
Ennek a résznek is a Feminism alcímmel kellene megjelennie, mint az új trilógiának
Az előző rész után egyáltalán semmivel nem tudnak rávenni, hogy még egyszer beüljek egy SW mozira. De majd egyszer ha megnézem, legalább lesz benne csillagromboló.
csubakka? nem hallottam...
lesz csillagromboló..
ezért bizton elmegyek a moziba... jaj
ezért bizton elmegyek a moziba... jaj
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A trailer alapján jobbnak tűnik, mint az előző förmedvény.
Persze ezzel vigyázni kell, mert az Ébredő erő trélere is jó volt, a film meg egy nagy hulladék lett.
Mondjuk ebben végre lesz csillagromboló.
Persze ezzel vigyázni kell, mert az Ébredő erő trélere is jó volt, a film meg egy nagy hulladék lett.
Mondjuk ebben végre lesz csillagromboló.