Szekeres Viktor

Megvan, ki rendezi a The Flash-mozifilmet

Rick Famuyiwa rendezheti a The Flash-mozfilmet.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Warner Bros. tervezett képregény-filmje, a The Flash pár hete elveszítette rendezőjét, Seth Grahame-Smith-t. A válás oka a klasszikus "kreatív nézeteltérések" mantra, ennél többet természetesen nem is fogunk megtudni. Seth Grahame-Smith, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász írója volt, és a The Flash lehetett volna rendezői debütálása. Mi több, a forgatókönyvet is ő írta, miután A Lego-kalandos Phil Lord és Christopher Miller leadta annak előzetes vázlatát. A Deadline értesülései szerint a Warner tegnap aláírta a szerződést az utódjával, Rick Famuyiwával.

Famuyiwa a tavalyi, remekül sikerült Dope-pal került ismét a figyelem középpontjában, plusz ő rendezte az HBO idei egyik tévéfilmjét, a Bizonyosságot (Confirmation) is, de közel sem kezdő rendezőről van szó, hiszen már 1999-ben is vetítették a mozik a filmjét, a Srácokat (The Wood). Ezt később még két további rendezés követte a Dope előtt, 2002-ben a Hip-hop szerelem (Brown Sugar), míg 2010-ben a Házasodik a család (Our Family Wedding).

A rendezőváltás jó eséllyel nem fog fennakadást jelenteni az előkészületekben, hiszen a castingra még nem került sor, csak annyit lehet tudni, hogy a The Flash-mozifilm főszereplője Ezra Miller lesz, s jelen állás szerint a bemutatóra 2018. március 23-án kerül sor Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!