Szekeres Viktor

Thor kopasz lesz a Thor 3-ban

Thor új kinézetet fog kapni a Ragnarok egy részében.

A napokban több Marvel-filmről is kiderültek érdekesnek tűnő részletek a JoBlo jóvoltából, de talán a harmadik Thor-filmmel, a Thor: Ragnarok című epizóddal kapcsolatosak tűnnek a legérdekesebbnek. A lap úgy tudja, hogy a filmnek lesz egy road movie-s aspektusa, mely szerint az Thor utazásának krónikája lesz, hogy megtalálja azt a fegyvert, ami segítségével meg tudja állítani a Ragnarokok, leegyszerűsítve a világvégét. A lap arról is írt, hogy a film egy részében Thor nem hosszú loboncot fog viselni, hanem le lesz borotválva a haja, valamint, hogy a Tessa Thompson által alakítandó Valkyrie teljesen másképp fog kinézni, mint a képregényben, köszönhetően az arcára kent harci festéknek.

És ez a forrás is megerősítette, hogy a filmben fel fogják használni a tavaly óta pletykált Planet Hulk-történet egyes elemeit is, mely során Bruce Banner alteregója az egyik közönségkedvenc páncélt is magára fogja kapni a képregényből.

Az Amerikában 2017. november harmadikán bemutatásra kerülő Thor: Ragnarok rendezője Taika Waititi lesz, míg a forgatókönyvét Christopher Yost és Craig Kyle írta, akik a Thor: Sötét világon is dolgoztak, a történet pedig természetesen a második epizód közvetlen, cliffhangerös zárásának folytatása lesz. A korábbi információk alapján a Thor: Ragnaroknak csak minimális része fog a Földön játszódni, a cselekmény zöme a kozmoszban fog zajlani, ahol új helyekkel ismertetik meg a nézőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    ? A World War Hulk jott a Planet Hulk utan (ahogy szepen vegigveri a szuperhosoket..ahh imadnivalo:D)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott a Sentry elbukik ellene, minden erejet beleadja, hogy leverje Hulkot, de vegul visszavaltozik normal emberre (bealdozza magat vegulis) ez meghatja Hulkot (nagy cimbik Sentryvel) es visszamegy Bruce Banner formaba, de Miek (Hulk csapatanak a tagja) ezen berag es megtamadja Bannert, de 1 Rick Jones nevu illeto (aki 1 osszevissza mindenfele figura) felreloki es o serul meg, mire Banner visszamegy Hulkba es megtamadja a sajat csapatat (Warbound) Miek elarulja, hogy a haborut indito robbanast nem az Illuminati csinalta, hanem a Red King, Miek meg nem akadalyozta meg, mert tetszett neki, ahogy "Hulk, smash":D Erre Hulk annyira berag, hogy uj formaba kerul, ez a World Breaker Hulk. Hatalmas sugarazast kezd minden iranyba szetkuldeni es a puszta lepese tektonikus rengest kezdemenyez. Kesobb kiderul, hogy mindvegig visszafogta magat :D

    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.06.05. 01:27:37
  • BrockSamson #3
    De MCU-ban nincs Sentry, hogy megallitsa Hulkot a Worldbreaker Hulkot. :D
  • cateran #2
    Planet Hulk? Helyes, helyes..utana meg johet a WW Hulk...aztat naaaaon szeressuk :D
  • Dewri #1
    Nem csak a valkűr, hanem eleve Thor is máshogy néz ki a képregényben: a filmekben sosem viseli a képregényben mindig viselt szárnyas sisakot...