Szekeres Viktor

Újabb nagyszabású Marsos projektjet forgatnak Budapesten

Magyarországon forgatja új nagyszabású produkcióját a National Geographic Channel.

Több mint százfős stábbal forgatja új produkcióját hazánkban a National Geographic Channel. A Mars című alkotás naprendszerünk talán legmisztikusabb bolygójáról árul el minden eddig tudhatót, vagy még annál is többet - kezdi a csatorna sajtóközleménye. A Mars a NatGeo történetének eddigi legnagyobb szabású alkotása, amely ősszel kerül bemutatásra a világ 171 országában. A felvételek május elején kezdődtek hazánkban, a stáb forgat többek között a Magyar Rádió épületében, a Planetáriumban, a Gödöllői Egyetemen, a Bálnában és a Budaörsi Repülőtéren, az űrhajós jelenetek pedig az Origo Filmstúdióban kerülnek felvételre.

A sorozat amellett, hogy interjúkat tartalmaz napjaink neves tudósaival és mérnökeivel, részben a jövőben, 2033-ban játszódik, és az első Mars-misszió történetét mutatja be. A műsor azonban nem sci-fi, hanem egy nagyon is realisztikus és tudományos alapokon nyugvó történet, amely hamarosan akár valósággá is válhat.

A National Geographic Channel stábja a tervek szerint június közepéig forgat hazánkban, majd továbbutaznak a következő filmes helyszínre, Marokkóba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!