Szekeres Viktor

Eszméletlen jó lett az új Star Wars-film, a Zsivány Egyes első előzetese

A Rogue One: A Star Wars Story Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet címmel decemberben kerül mozikba, s végre láthatjuk, hogy milyen lett.

Megnézed az előzetest?
  • Igen, persze.
  • Nincs az az isten.
A Disney alig pár órája jelentette be egy pár másodperces teaser révén, hogy ma megérkezik az új Star Wars-mozifilm első előzetese, s nem is kellett sokat várnunk rá, hiszen egy reggeli amerikai beszélgetős műsorban be is mutatták a másfél perces első előzetest, mely leginkább a főszereplőre, Felicity Jones-ra koncentrál, no meg felvázolja számunkra az alaptörténetet. Történeti spoiler tehát minimális van benne, viszont látvány tekintetében, aki megnézi az alant látható képsorokat, bizony sok mindent el fog lőni magának, így ezt a reklámot tényleg csak bizonytalan nézőknek ajánljuk, a többiek jobban járnak, ha önuralmat gyakorolnak, vagy megnézik valamivel lejjebb az első, beharangozó videót.


Mint ismeretes, a Disney, amikor megvásárolta a Star Wars-jogokat, úgy döntött, hogy amellett, hogy egy új, a fősodrot követő trilógiát készít, önálló Csillagok háborúja-filmeket is berendel, melyek nem folytatásos történetek. Legalábbis egyelőre, mert valljuk meg, egy nagy siker, vagy jól fogadott karakter esetében, nem fog minket elkerülni a folytatáscunami.

A 8. epizód előtt tehát megkapjuk a Star Wars-antológia első kötetét, mely a karakteres Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) címet viseli. A hajó magyar neve adott volt az eredeti filmből, az alcím (vagy mellékcím) meg afféle szükséges rossz, el kell viselni, még akkor is, ha senki nem fogja kimondani.


A Zsivány Egyes főszereplője Felicity Jones lesz, aki mellett olyan színészeket láthatunk még a filmben, mint Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Riz Ahmed, valamint még Alan Tudyk is kiemelt szeret kapott, de ő egy CGI-figurát fog életre kelteni hangjával és mozgásával. A film története a legelső, a klasszikus Csillagok háborúja eseményei előtt játszódik, egy Halálcsillaggal kapcsolatos szabotázsakcióval foglalkozik, s az ígéretek szerint új területeket fog feltérképezni, valamint a galaktikus egymásnak feszülést a bolygófelszíni harcok szemszögéből fogják bemutatni.

Klikk ide!

Hogy tetszett a videó?
  • Mocsok jó!
  • Elmegy.
  • Gyenge...
Az Egyesült Államokban 2016. december 16-án bemutatásra kerülő filmet egyébként Gareth Edwards rendezi, akire a Disney a Godzillát követően csapott le, de korábban Edwards az ultraolcsó Monstersszel futott be, s kapott azonnal kiemelt költségvetésű munkát. A forgatókönyvet John Knoll ötlete alapján Chris Weitz írta, a film zenéjét pedig nem John Williams, hanem Alexandre Desplat szerezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Slee #39
    Várom már nagyon
    For the Empire !
  • kissssss #38
    mondjuk azt hogy legyen valami értelem is a mesében, még piroskának is volt annyi esze a mesében hogy ne dőljön be a trükknek...
  • cateran #37
    Mondjuk nem ezt:
    https://www.youtube.com/watch?v=vs3sVrm_W4o
  • gforce9 #36
    Nekem tetszett mind 1-7-ig. Ez is fog valószínűleg. Mivel az SW mindig is egy szórakoztató mese volt egy szép történetről a gonosz és a jó harcáról, nem igazán értem mit is várnak a finnyáskodók :)
  • cateran #35
    Vagy olyan, amiben Han Solo nagyszulei jonnek ossze, aztan a folytatasban a szulei, a pornoverzioban meg bemutatjak, hogy Han hogyan jott ossze :P

    Amugy meg az elozo hozzaszolasomban mi nem tetszett, hogy torolve lett? Az afroamerikaikat nemileg pejorativan jellemzo szo, vagy a noi egyenjogusagert kuzdokre vonatkozo resz?
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.04.09. 22:19:41
  • prezi2 #34
    Ömm szóval ez a zsivány egyről szól majd meg a halál csillag elleni szabotázs és ,hogy hogyan szerezték meg a halálcsillag terveit? Nos volt egy arany csapat egy arany vezérrel az első halálcsillag támadásánál róluk nem kellene egy film? Még jobb csak ,hogy mindent megtudjunk mi lenne ha lenne film arról ,hogy Lando Calrissian meg Han Solo felnőnek és lejátsszák azt a bizonyos szabakk játszmát amin Han elnyeri a Millenium Falcont. De akár lehetne az is mikor Ben száműzetésbe vonult miután az uralkodó és Vader átvették a hatalmat. Megtudhatnánk ,hogy Ben átnézte a hirdetéseket ,hogy elhagyott barlang olcsón kiadó száműzött jedi-k számára.
    Valami jobb ötlet nem volt?
    A filmbe pedig tutira jó lenne szereplőnek Iko Uwais egynek.
  • xido #33
    Ezt reméltük az új Terminator kapcsán is..nem a nézők kívánságműsora ez az ipar,hanem a rendezők egymás közötti kukipárbaja,hogy kié lesz nagyobb :))
  • Gauge #32
    De jó is lenne, egy Ryan közélegény megmentése SW világban. EZ kellene már, egy igazi hábórús Scifi film...
  • Gauge #31
    Egyetértek veled, de én bizakodom ezt a filmet illetően. A VIII. rész kapcsán már nem annyira...
  • Gauge #30
    A VII. rész egy nagy fos volt, szal remélhetőleg ez jobb lesz. Bízom benne. A trailer mindenesetre izgalmasabbra sikerült!!!