Szekeres Viktor

Elkészülhet a közös Men in Black/21 Jump Street-mozifilm

Az elmúlt évek egyik legőrültebb filmes crossovere tényleg valósággá válhat.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Sony illetékesei már egy ideje gondolkodnak egy olyan crossoverben, mely egyrészt a Men in Black, másrészt pedig a Jump Street-sorozat karaktereire épülne. Most a Variety új infókkal szolgált a filmtervről. Ezek szerint a 23 Jump Street/Men in Black-filmet az a James Bobin rendezné, aki a The Muppest után a bemutatásra váró Alice Tükörországbant dirigálta.

Bár egyelőre a projekt még nem kapott zöld lámpát, a stúdió június forgatáskezdésben gondolkodik. A korábbi infók szerint a 22 Jump Streetet is író Rodney Rothman készítette a forgatókönyvet a korábbi részek rendezőik, Phil Lord és Chris Miller felügyelete mellett, akik a Han Solo-mozifilm miatt nem vállalhatták a rendezést. Természetesen a filmre mind Jonah Hill, mind Channing visszatérne, az viszont biztos, hogy sem Will Smith, sem Tommy Lee Jones nem vállalna szerepet a produkcióban, inkább fiatal színészekkel indítanák újra a Men in Black-franchise-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ElNano #8
    Persze, folytatások orrba-szájba, az kell nektek. Meg is érdemlitek.
  • Ender Wiggin #7
    borítékolható volt, hogy te leszel az egyik aki védi...:-D
  • tibisan #6
    mib4 kellene már , nem egy ilyen telibek.rt baromság
  • ostoros #5
    Én Predátort akarok, hozzá egy kis Aliennel a tetején. Mindez meghintve egy csipetnyi Sharknadoval.
  • cateran #4
    Ja, tenyleg kurva jo otlet....sot megdobhatnak meg a Titanickal, a Szurke 50 arnyalataval es esetleg 1 kis Szex es New Yorkkal..AZ, de kibaszott utos lenne.. /facepalm and silent cry
  • DantszEE #3
    Én ezeddig rajongtam az ötletért. Azonban most, hogy a zseniális rendező páros ugrott, már temetem is a filmet.:(
    Plusz ha már K és J nem jön a másik oldalról, remélem a színész független karakterek (kukacok, Frank...) igen.
    (Tudom, a Franket játszó kutya elpusztult, de pótolható.)
  • zetortraktor #2
    A Men in Black összeáll két nem beavatott nyomozóval? Mi ebben a baromság? Az előző részekben is találkoztak normál emberekkel, nem? Írtak egy ilyen szkriptet, és ráhúzzák Tatum és Hill karakterét. Az már nem oszt, nem szoroz, max jobbá tesz.

    Ezen nincs mit védeni, kurva jó ötlet - remélhetőleg kurva jó is lesz. Nyilván lesz, aki húzni fogja a száját, de van másik 500 film, ami ugyanígy nem fogja érdekelni. Benne van.
  • Ender Wiggin #1
    Nyilván lesz aki még ezt is védeni fogja, de szerintem az egyik legnagyobb baromság...Kb olyan, mint a Charles Barkley Vs Godzilla a képregényvilágban (és ezt is megcsinálták).