Szekeres Viktor

Egyszerre ijesztő és ötletes a Cloverfield folytatásának plakátja

Már itt is van a Cloverfield Lane 10 premierje.

Alig egy hónapja kezdődött el a Cloverfield Lane 10 reklámkampánya, és pénteken ki fog derülni, hogy mennyre vált be a Paramount stratégiája, melynek köszönhetően januárban még csak a Dan Trachtenberg által rendezett film létezéséről sem tudtunk. És ki tudja, lehet, hogy két év múlva hasonló meglepetés fog érni minket, ugyanis a producer, J.J. Abrams egy interjúban azt mondta, hogy még mindig van annyi ötletük a történettel kapcsolatban, hogy azokkal megtöltsenek egy harmadik filmet.

Az Amerikában március 11-én, itthon pedig április 14-én bemutatásra kerülő, feltehetően a Cloverfield című J.J. Abrams-filmmel rokon alkotás főszereplői Mary Elizabeth Winstead, John Goodman és John Gallagher, Jr. lesznek, a forgatókönyvet pedig Josh Campbell és Matt Steucken írta Dan Casey közreműködésével. A történet egy lányról szól, aki egy autóbalesetet követő eszméletvesztés után egy föld alatti pincében ébred két másik ember társaságában, akik közül az egyik azt mondja neki, hogy a külvilágot megsemmisítette egy nukleáris támadás.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Szerintem nagyon hatásos. Nekem nagyon bejön a "rángatós" stílus, de csak akkor, ha van értelme. Ha olyan, mint az Éhezők viadalában, vagy a Bourne-filmek második vagy harmadik részében, akkor nem. A Ryan közlegény viszont bejött.

    Persze azoknál más a szerepe, hiszen a talált kamerás filmekben egy fix látószög van, nem vágnak át másra. Viszont az Ideglelés esetében nem azért érthető, mert bárki is elhitte a dolgot, hanem azért, mert a szereplők kameráztak. Mint ahogy sok másik film is van, amiben a karakterek által felvett képet látjuk. Szóval a Cloverfieldben is érthető volt. Persze az egésznek akkor van igazán értelme, ha van dramaturgiai jelentősége, és ezekben a filmekben volt.

    Ebben a filmben például nem sok értelme lenne, ha valaki rögzítené az eseményeket.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.03.10. 10:52:18
  • KoLaMan #3
    Amennyiben ez nem olyan talált/rángatózó/kézikamerás/epilepsziás izé, felőlem jöhet.
    Elnézést kérve azoktól akiknek az olyan bejön (elismerve, hogy ízlések különbözőek), érthetetlen számomra, hogy ezek a kézikamerás akármik miképpen lehetnek időnként még sikeresek is - öt percnél tovább nem bírom nézni. Semmi bajom, semmi epilepszia, vagy ilyesmi, egyszerűen mocsokul idegesít a rángatózás.
    Még az ideglelés valahogy érthető volt (de nem szerethető - számomra), hiszen marha sokan elhitték, hogy tényleg talált az a kamera... De hogy azóta külön műfajként éljen (és megéljen) - nem értem.
  • Zombee #2
    A film nem érdekel, de a plakátról KIVÉTELESEN nem hazudik a cikk, tényleg jó.
  • Tinman #1
    Nagyon várom!