Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk a John Wick 2-t

A John Wick következő epizódja a jövő évre fog csúszni.

Már jó ideje megkezdődött a John Wick második részének, a John Wick: Chapter 2-nak a forgatása, így joggal reménykedhettünk abban, hogy még idén bemutatásra kerül az akciófilm. Azonban a Lionsgate és a Summit a minap azt jelentette be, hogy az amerikai premierre csak február tizedikén fog sor kerülni.

A második részt ismét csak David Leitch és Chad Stahelski fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig újfent Derek Kolstad készítette. A visszatérő Keanu Reeves, John Leguizamo, Lance Reddick, Tom Sadowski, illetve Bridget Moynahan mellett új karakter bőrébe bújva csatlakozott a film gárdájához Ian McShane, Common, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio és Peter Stormare.

A John Wick első része a meglepetést nem azzal okozta, hogy annyira sikeres lett, bár a 20 milliós költségvetéshez képest az amerikai 43 millió dolláros, illetve az Amerikán kívüli 35 milliós bevétel korrekt. Az igazán figyelemreméltó teljesítménye a filmnek az volt, hogy meggyőzte a kritikusokat és a nézőket. A bejelentést követően ugyanis sokan csak egy tucat, bé-kategóriás akciófilmet vártak, s már az előzetesek alapján is kiderült, hogy a John Wick több annál. (Persze a többség számára, hiszen nem mindenkinek tetszett a film.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!