Szekeres Viktor

Megérkezett az első videó a Star Wars 8-hoz - és megvan a szereposztás is

Megkezdődött a Star Wars nyolcadik epizódjának forgatása - és már láthatunk is egy jelenetet belőle.

Rey nemsokára folytathatja a hetedik epizódban megkezdett kalandjait a Csillagok háborúja univerzumában Finn, Poe és Luke Skywalker társaságában, mi sem bizonyítja ezt jobban az alábbi videó, mely a produkció kezdését jelenti be, s melyben láthatjuk is Daisy Ridley-t. A helyszín Írország, a Skellig Michael sziklasziget, ahol egy bizonyos legendás Jedi-harcost alakító színész társaságában tűnik fel a színésznő.


Az már korábban kiderült, hogy a Star Wars: Episode VIII-ot Rian Johnson írta és rendezi meg, s a történet pedig Az ébredő Erő sztoriját fogja folytatni. A visszatérő színészek között ott lesz Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis. Újoncként pedig csatlakozik a szereplőgárdához Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran.

Mint ismeretes, az egyelőre címmel még nem rendelkező nyolcadik epizód, a Star Wars: Episode VIII 2017. december 15-én kerül bemutatásra a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rita79 #46
    Majd alkalomadtán az SW tpikokba -miután elégszer elolvasgattad a saját hesz-eidet- majd azért olvass el figyelmesen korábban mások által leírt véleményeket is. Nagyjából ugyanazok az ellenérzések merülnek fel a filmmel kapcsolatban mindenkiben, amiket most nem akarok felsorolni ismét (pl. nulla sztori, gagyi megvalósítás). Pedig hidd el senki sem beszélt össze senkivel, hogy nosza kezdjünk el 30 év után SW gyűlölőek lenni. Simán csak az van, hogy ez egy marha gyenge film lett az összecsapott sztori anyagával együtt. És ezt nagyon sokan belátják. Az hogy te görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy a film márpedig überjó, az legyen a te problémád, meg az is, hogy kinevetteted magad, miután minden egyes megfogalmazott kritikára annyi választ tudtál adni, hogy lefitymálod az embert, meg biztos ostoba, meg nem látja a filmbéli utalásokat, meg rejtett lehetőségeket, meg babámf@sza. Nekem speciel semmi bajom nem volna a Disneyvel. A film nem feltétlenül ő miattuk lett fos. Ez kb. aza a felállás, hogy mindenki hülye, csak te vagy okos. Egyébként ez valóban sugárzik is a bejegyzéseidből, de hát ez szerencsére csak maximum szerinted van így.
  • Pares #45
    Nyugi, mind különlegesek vagytok, hiszen a sok primitív birkával szemben ti jól látjátok, hogy a film egy kupac nézhetetlen szar!
  • Pares #44


    Amit te csinálsz, az nem a csalódottság kifejezése, hanem egy szánalmas vergődés :D Azokon is csak nevetni lehet, akik a Disney, vagy Star Wars utálatukból kifolyólag habzó szájjal szarozzák meg fosozzák a filmet és köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Úgy néz ki egyre nagyobb divat a feltűnési viszketegség meg a többséggel csak azért is szembemenő, "kilógok a primitív tömegből" "vélemény" hipszterkedés.
  • ElNano #43
    Neked a behajtott pénzmennyiség adja egy alkotás minőségének milyenségét? :DDDDDDD Úristen, az emberek egyre primitívebbek...

    Ja igen, istentelenül gagyifos szar lett a SW remake. Ötlettelen, szenvedős, kínlódós, néhol kínosan feszengős ostoba szar. Ez a véleményem akkor is, ha bárki megfeszül miatta, és ez is marad. Ennyike. Soha többet nem adok pénzt diznisztárvárszért.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.19. 19:47:25
  • Rita79 #42
    Így van ahogy mondod, de ezt a fröcsögő gyűlölködő Pares féléknek kár is mondanod, mert mint mondtam, vak a gyerek (szellemileg) és minden a film irányába indított kritikát személyes támadásnak vesz (paranoia, üldözésmánia). Akiknek volt elvárása az SW folytatásával kapcsolatban és csalódtak, azok trollok és legjobb lenne, ha kussban lennének, ha már nem tetszik nekik az alkotás.
  • Gauge #41
    Mennyire egyetértek veled. Ekkora nagy fost rég láttam. Én valszeg megnézem majd a 8. részt úgy, ahogy a 2. és 3. részeket is megnéztem a pocsék 1. után. Attól viszont nem vagyok boldog, hogy a sok világtalan miatt sikernek számít ez a film. A forgatókönyv nulla, látványvilág nulla, színészi alakítás nulla..... semmi kiemelkedő sem volt a filmben a főcímen kívül.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.02.19. 16:57:20
  • Zoliz #40
    Újra feminita Daisy Ridley lesz a főszereplő?
  • Pares #39
    Körbe-körbe ugyan az a bamba duma. Tudod más dolog az, ha valakinek egyszerűen nem tetszik a film, meg más az, amikor a film megjelenése óta mindenbe belekötsz mindenben hibát látsz, folyamatosan válogatott jelzőkkel minősíted a filmet, a tévedéseidre és az értetlenkedéseidre érkező ellenérveket figyelmen kívül hagyod és elutasítod, és lépten-nyomon azt hangoztatod, hogy a "filmet istenítő birkák" mennyire egyszerűek és vakok, hogy nem látják, hogy a film mekkora egy ótvar szar. De úgy látszik egy csomó másik dolog mellett azt is képtelen vagy felfogni, hogy miért nevetséges és szánalmas amit csinálsz.
  • Rita79 #38
    Hát sorry, mert tényleg vak vagy és tényleg vakon isteníted a filmet. Ez van, ez az egyszerűség jött le belőled a pár hét alatt.
  • Pares #37
    Rohadtul irritáló már ez a hangnem, hogy a saját véleményedet úgy írod le, mintha az valami teljesen objektíven megállapítható (és megállapított) és általánosan elfogadott tény lenne. Valami iszonyatosan elbaszott ízlés alapján _szerinted_ egy totálisan fos zs-kategóriás film lett. Oké. Nyilvánvalóan nem láttál még igazán szar filmet, de nem számít. Viszont te erre még ráteszel egy lapáttal, amikor folyamatosan a filmet "istenítő birkákat" minősíted, ami többszörösen kimerítette már a személyeskedés fogalmát. Valamiféle kisebbségi komplexusod van, és azon keresztül akarod bizonyítani, hogy te húde jobb vagy meg mennyivel "nagyobb" és "igényesebb" SW rajongó vagy, mint ez a sok buta birka, hogy a döntő többség által pozitívan fogadott filmet válogatott jelzőkkel szarozod. Ideje lenne elbeszélgetned egy pszichológussal...