46
  • Rita79
    #46
    Majd alkalomadtán az SW tpikokba -miután elégszer elolvasgattad a saját hesz-eidet- majd azért olvass el figyelmesen korábban mások által leírt véleményeket is. Nagyjából ugyanazok az ellenérzések merülnek fel a filmmel kapcsolatban mindenkiben, amiket most nem akarok felsorolni ismét (pl. nulla sztori, gagyi megvalósítás). Pedig hidd el senki sem beszélt össze senkivel, hogy nosza kezdjünk el 30 év után SW gyűlölőek lenni. Simán csak az van, hogy ez egy marha gyenge film lett az összecsapott sztori anyagával együtt. És ezt nagyon sokan belátják. Az hogy te görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy a film márpedig überjó, az legyen a te problémád, meg az is, hogy kinevetteted magad, miután minden egyes megfogalmazott kritikára annyi választ tudtál adni, hogy lefitymálod az embert, meg biztos ostoba, meg nem látja a filmbéli utalásokat, meg rejtett lehetőségeket, meg babámf@sza. Nekem speciel semmi bajom nem volna a Disneyvel. A film nem feltétlenül ő miattuk lett fos. Ez kb. aza a felállás, hogy mindenki hülye, csak te vagy okos. Egyébként ez valóban sugárzik is a bejegyzéseidből, de hát ez szerencsére csak maximum szerinted van így.
  • Pares
    #45
    Nyugi, mind különlegesek vagytok, hiszen a sok primitív birkával szemben ti jól látjátok, hogy a film egy kupac nézhetetlen szar!
  • Pares
    #44


    Amit te csinálsz, az nem a csalódottság kifejezése, hanem egy szánalmas vergődés :D Azokon is csak nevetni lehet, akik a Disney, vagy Star Wars utálatukból kifolyólag habzó szájjal szarozzák meg fosozzák a filmet és köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Úgy néz ki egyre nagyobb divat a feltűnési viszketegség meg a többséggel csak azért is szembemenő, "kilógok a primitív tömegből" "vélemény" hipszterkedés.
  • ElNano
    #43
    Neked a behajtott pénzmennyiség adja egy alkotás minőségének milyenségét? :DDDDDDD Úristen, az emberek egyre primitívebbek...

    Ja igen, istentelenül gagyifos szar lett a SW remake. Ötlettelen, szenvedős, kínlódós, néhol kínosan feszengős ostoba szar. Ez a véleményem akkor is, ha bárki megfeszül miatta, és ez is marad. Ennyike. Soha többet nem adok pénzt diznisztárvárszért.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.19. 19:47:25
  • Rita79
    #42
    Így van ahogy mondod, de ezt a fröcsögő gyűlölködő Pares féléknek kár is mondanod, mert mint mondtam, vak a gyerek (szellemileg) és minden a film irányába indított kritikát személyes támadásnak vesz (paranoia, üldözésmánia). Akiknek volt elvárása az SW folytatásával kapcsolatban és csalódtak, azok trollok és legjobb lenne, ha kussban lennének, ha már nem tetszik nekik az alkotás.
  • Gauge
    #41
    Mennyire egyetértek veled. Ekkora nagy fost rég láttam. Én valszeg megnézem majd a 8. részt úgy, ahogy a 2. és 3. részeket is megnéztem a pocsék 1. után. Attól viszont nem vagyok boldog, hogy a sok világtalan miatt sikernek számít ez a film. A forgatókönyv nulla, látványvilág nulla, színészi alakítás nulla..... semmi kiemelkedő sem volt a filmben a főcímen kívül.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.02.19. 16:57:20
  • Zoliz
    #40
    Újra feminita Daisy Ridley lesz a főszereplő?
  • Pares
    #39
    Körbe-körbe ugyan az a bamba duma. Tudod más dolog az, ha valakinek egyszerűen nem tetszik a film, meg más az, amikor a film megjelenése óta mindenbe belekötsz mindenben hibát látsz, folyamatosan válogatott jelzőkkel minősíted a filmet, a tévedéseidre és az értetlenkedéseidre érkező ellenérveket figyelmen kívül hagyod és elutasítod, és lépten-nyomon azt hangoztatod, hogy a "filmet istenítő birkák" mennyire egyszerűek és vakok, hogy nem látják, hogy a film mekkora egy ótvar szar. De úgy látszik egy csomó másik dolog mellett azt is képtelen vagy felfogni, hogy miért nevetséges és szánalmas amit csinálsz.
  • Rita79
    #38
    Hát sorry, mert tényleg vak vagy és tényleg vakon isteníted a filmet. Ez van, ez az egyszerűség jött le belőled a pár hét alatt.
  • Pares
    #37
    Rohadtul irritáló már ez a hangnem, hogy a saját véleményedet úgy írod le, mintha az valami teljesen objektíven megállapítható (és megállapított) és általánosan elfogadott tény lenne. Valami iszonyatosan elbaszott ízlés alapján _szerinted_ egy totálisan fos zs-kategóriás film lett. Oké. Nyilvánvalóan nem láttál még igazán szar filmet, de nem számít. Viszont te erre még ráteszel egy lapáttal, amikor folyamatosan a filmet "istenítő birkákat" minősíted, ami többszörösen kimerítette már a személyeskedés fogalmát. Valamiféle kisebbségi komplexusod van, és azon keresztül akarod bizonyítani, hogy te húde jobb vagy meg mennyivel "nagyobb" és "igényesebb" SW rajongó vagy, mint ez a sok buta birka, hogy a döntő többség által pozitívan fogadott filmet válogatott jelzőkkel szarozod. Ideje lenne elbeszélgetned egy pszichológussal...
  • Rita79
    #36
    De most mit szépítsek erőltetett módon egy szar filmen ember??? Csak azért mert kimondom a véleményem a csalódás után, az helyén való és nem csak én vagyok így, sokan csalódtak. Kb. tök mindegy hogy te mit gondolsz rólam, én a filmet minősítettem, amit valljuk be lehet, mivel olyan műfaj, amit szokás minősíteni. Te meg sajnos feszegeted az embertársad minősítését, ami azért kerülendő itt.
  • Pares
    #35
    Annyira kibaszottul szánalmas már ez a duma. Szerintem ha valaki olyanokat ír az új részre, hogy "förmedvény", "zs-kategóriás", "ál-scifi" meg "fos" arról objektíven is meglehet állapítani, hogy vagy kurvára elfogult, vagy trollkodik, vagy valami nincs rendben a fejében. De minimum egy cseppet sem SW rajongó. És a kisebbségi komplexussal vegyített felsőbbrendűsködésről még nem is beszéltem.
  • Csacsis
    #34
    Én akkopr is oda vagyok meg vissza a filmtől. Szerintem nem lehettt volna jobban megcsinálni! Legalábbis ezt a részt, ennyi idő távlatában!
  • Szefmester
    #33
    Ha utána kellett volna fizetni becsületkassza alapon akkor lehet ne lett volna ekkora a bevétel...
  • Dagohun74
    #32
    A bevétel egy dolog én is fizettem, de nem estem hanyatt. Nem igazán nyerte el a tetszésemet. Egy erős közepes. Jó indulattal. :)
  • Csacsis
    #31
    Fanyalgóknak: nincs mit isteníteni. A bevétel önmagáért beszél! IGEN IS JÓ LETT ÉS KÉSZ! :D

  • Rita79
    #30
    Akik istenítik, azok nem képesek ezt felfogni, túl nagy a beépített szemellenzőjük. Azt kéne megérteni és elhinniük, hogy akik -az ő szavukkal élve- fikázzák ezt az új förmedvény részt, azok nem amaittt teszik, mert épp nincs jobb dolguk, hanem mert SW-t vártak, nem zsé kategóriás ál-scifit, tekintve hogy SW rajongók lennének. És maradnak is ettől a fos VII. résztől függetlenül is azok, attól függetlenül hogy nagy a jogos felhördülésük és csalódottságuk.
  • Dagohun74
    #29
    De ez a másik oldalra is igaz. Akik istenítik azok már ezt is. Szóval egyik kutya, másik eb.
  • Pares
    #28
    Azért vicces, hogy akik a film topikjában is sírtak, azok még ebbe a néhány másodperces semmibe is belekötnek, sőt, még a következő epizóddal kapcsolatban is levonnak következtetéseket :D Ez sokat elárul...
  • bunny
    #27
    Értem ,tehát az adblockernek köszönhetően lopod a tartalmat, és még fikázod is. Gratulálok.
  • Ender Wiggin #26
    Jobb ma egy Jar-Jar, mint Rey bármikor...
  • aru
    #25
    Rey 35 éves lenne?
  • Yserac
    #24
    Egy dolgot nem említ fel senki az EP VII jó lett abban az értelemben, hogy beindította a fantáziát, hogy is van ez? Rey fél profi jedi, de miért?
    1. Obi-One titkolt gyermeke;
    2. egy 3 éves padawan akit idejében kimenekítettek a mészárlás elől egy sivatag bolygóra; És ez visszaköszön a kard gerjesztett emlékiben.
    3. Vagy Luke leszármazott?
    etc.

    "Nem értem ezt a végtelen epVII fikázást/istenítést. A Star Wars csak három részes... "

    Na melyik 3? abból úgyis kettőt negligálok bármelyik érát is hozod fel. :)

    4. Rogue One nem ismert szálának, románcának a terméke. Végül is kiváló pilóta.
    etc.

    Lehetne folyatni, de késő van.
    Ha akarja valaki bővíti.
  • kiralysanyi
    #23
    Nem értem ezt a végtelen epVII fikázást/istenítést. A Star Wars csak három részes...
  • Tikal #22
    LOL
  • Yserac
    #21
    Szvsz a legjobb rész az EPV. A többi gagyi. EPIV kb egy szinten van a VII-el, az menti meg hogy '77-ben nagy durranás volt, amit a vászonra tettek. Az SW hanyatlása a gumimacik megjelenésekor kezdődött :)
  • ostoros
    #19
    A fénykard mindent átvág. Kivéve a fényt. :D
  • flashpointer2
    #18
    Már épp megörültem hogy hetek óta semmi szarvarszot nem olvastam, ugye nem fog két évig mindenből megint ez folyni? A virslis pultnál nem tudok úgy elmenni hogy ne ez köszönjön vissza.
  • Tikal #17
    szerintem trollkodik, nem hiszem hogy ezt komolyan írhatta, ha meg igen akkor csak hozza a szokásost :D
  • gombabácsi
    #16
    csak akkor van jogunk leírni hogy nem tetszik, ha az előzmény trilógiáról van szó.
    a csordaszellem ugyanis ezt parancsolja:
    A: 7-es részt csak dícsérni
    B: előzmény trilógiát csak fikázni
    XD
  • Dynamic
    #15
    Gomba újra megmondta a tutit. Mindezt 5 másodpercből. Beszarok, komolyan... Ráadásul sanszos, hogy még az előző kópiából lett összevágva illetve nem is biztos, hogy benne lesz az újban.
    A szokásos rinyagépek meg no commet. Borítékolható volt.
  • Cefet
    #14
    Talán mert az?
  • Rita79
    #13
    Kicsit kipofozhatták volna Hamillt a sminkesek. Legalább a szemöldökét visszavágnák, mert lassan kenterbe veri Jockey Ewingot ezen a téren. Az arcszőrzete is gáz, nem értem miért akarják beállítani egy megbuggyant vén antiszociális aszkétának?
  • BaliBoy
    #12
    Annyira sajnállak, majd elsírom magam... ja nem, mégsem. :D
  • CairoJack
    #11
    Rád is vonatkozik.
  • Pares
    #10
    Jobb is, remélem akkor nem fogod telesírni a fórumot.
  • CairoJack
    #9
    Szerintem meg ugyan annyi joga van egy csalódott nézőnek kifejezni a véleményét, mint neked a rajongáshoz, úgyhogy inkább neked nyasgem, csak leginkább egy lóét...
  • BaliBoy
    #8
    Szegény Luke, úgy néz ki mint egy rosszul szituált csöves. :D


    A fanyalgóknak, meg továbbra is nyasgem!!! :))
  • CairoJack
    #7
    Huhh, mennyire vártam az Episode 7-et, és huhhhh mennyire hihetetlenül, minősíthetetlenül gyenge, mi több vacak lett.
    Az Episode 8-at messzire kerülni fogom, még a plakátjait is ignorálom. Nálam ezzel kinyírták a Star Wars-t, ami 26 év hardcore rajongás után nagy eredmény.
    Köszi Disney... :(
  • kjhun
    #6
    Nálam is, az uBlock-al. Ha, engedélyezem, az oldal felugró ablakait, akkor ott van.