Szekeres Viktor

A Saul fia itthon és Amerikában is csak gyűjti, gyűjti a milliókat

Tovább menetel a Saul fia.

Ismét elégedetten dörzsölheti markukat a Saul fiát itthon és Amerikában forgalmazó cégek, ugyanis Nemes Jeles László Oscar-díjra jelölt filmje újabb hétvégét zárt remek szereplésének folytatásával. A magyar mozikban már 34 hete bemutatott filmre múlt hétvégén 9 553 honfitársunk váltott jegyet, ezzel 15,5 millió forinttal növelve a film hazai bevételeit. A 14 filmszínházban, illetve multiplexben adott alkotás így már 137 493 eladott jegynél tart.

Amerikában hasonlóképpen jól alakul a Saul fia sorsa, nemsokára az egymillió dolláros bevétel is meglehet, ugyanis újabb 164 298 dollár folyt be a kinti jegypénztárakba. Mindez, valamint az, hogy a film a hétvégi toplista 38. helyéről a 35. helyre lépett előre annak köszönhető, hogy a forgalmazó további 21-gyel emelte a kópiaszámot, így már 55 moziban láthatják az érdeklődők - de persze még mindig vannak olyan államok, ahova nem jutott el a Saul fia. Az amerikai összbevétel ezzel már 716 ezer dollárnál tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Ha meg lesz az 5 millió dollár bevétel, akkor szűkösen, de vissza kapja adókban állambácsi a támogatást, amit adott.
    Ezért nagyon szurkolok a filmnek!
  • zetortraktor #4
    Ha ingyen vetítik, akkor nem hiszem, egyébként meg teljesen mindegy. Hmm, de ez tök jó ötlet, annak csak örülni lehet, hogy egy elismert magyar filmet minél többen néznek meg azok közül, akik egyébként nem biztos, hogy megnéznék. Mindenki jól jár, már persze, ha tanítási idő alatt nyomják. Ahhoz képest, hogy a kormány milyen hülyeségeket képes támogatni, a kultúrára sosem baj, ha költenek.
  • Dewri #3
    Az is beleszámít, hogy középiskolásokat rángatnak el a vetítésekre kötelező jelleggel, 10 milliós kormánytámogatással?

    Középiskolásoknak ingyen vetítés
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.02.05. 11:28:39
  • gombabácsi #2
    nem semmi
    de a filmet még mindig nem láttam, nagyon remélem jó is, ha már sikeres...
  • ostoros #1
    Csak így tovább!