Szekeres Viktor

Hack/Slash-tévésorozat készül

Ha a film nem jön össze, lesz a Hack/Slash-ből tévésorozat. Remélhetőleg.

Sokáig filmet terveztek belőle, azonban jelen állás szerint úgy néz ki, hogy tévésorozatot készítenek Tim Seeley Hack/Slash-képregényéből. A The Hollywood Reporter ugyanis arról értesült, hogy a Relativity Television megvásárolta a kisképernyős adaptációs jogokat. A tervezett pilot forgatókönyvét a Die Hard ötödik részének, valamint X-Men kezdetek: Farkasnak az írója, Skip Woods készítené.

A Hack/Slash Cassie Hack-ről szól, aki egy gonosz "slasher" lánya, de nem követi anyját, s nem válik ártatlanok gyilkosává, inkább elkezdi levadászni a többi slashert társával, Vladdal. Érdekesség, hogy a képregényben Cassie olyan ismert karakterek ellen is vonul, mint a képregényes Evil Ernie, vagy a Gyerekjáték-filmekből ismert Chucky, a Reanimator, valamint az Evil Dead-sorozatból ismert Ash.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #1
    Erdekes lesz, mert a kepregeny kozel 18-as karikas kategoria, egyreszt a majdnem teljes meztelenseg, masreszt a trancsirozas miatt. Ha megtartjak ezeket az elemeket, akkor leszukitik a sajat kozonseguket, ha nem, akkor pedig elveszti az eredeti trash varazsat az egesz. (Bar vegul is a Walking Deadben is darabolnak emberesen.)