Szekeres Viktor

Itt az ősszel induló új Marvel-tévésorozat első előzetese

Nemsokára annyi Marveles tévésorozat lesz, mint filmsorozat.

Le a kalappal a Marvel Studios előtt, hiszen a stúdió nem ül a babérjain, s a mozik meghódítását követően a tévé leigázását is megkezdte. Eddig összesen 7 tévésorozat készítését jelentették be, melyek közül A S.H.I.E.L.D. ügynökeit (Agents of S.H.I.E.L.D.) és a Daredevilt már bemutatták váltakozó sikerrel és véleményekkel. Előbbi ugyanis hamar eljátszotta a nézők viszonyát, hatalmas nyitónézettségét követően a béka feneke alá esett vissza az érdeklődés iránta, ami nem volt meglepő, lévén valóban nagyon gyengén sikerült. Aki minőségi és sikeres Marvel-sorozatra vágyik, annak szerencsére ott a Daredevil, mely tavasszal debütált a Netflixen.

Atrévete a juzgar su aliento por la mañana.Muy pronto, #JessicaJones. Una serie original de #Netflix.

Posted by Marvel - Jessica Jones on 2015. szeptember 25.

A hétből a harmadik sorozat ugyancsak a Netflixre érkezik, és ez a Jessica Jones, melynek első igazi előzetese fent nézhető meg. A Krysten Ritter főszereplésével készített széria egy egykori szuperhős magánnyomozóról szól, akit a képregények rajongói Brian Michael Bendis remek szériájából, az Aliasból ismerhetnek - a Marvel természetesen nem akarta, hogy bárki is összetévessze tévésorozatot J.J. Abrams kultikus kémes akciósorozatával, mely ugyancsak Alias címen futott több, mint egy évtizede.

A 13 részes Jessica Jones-évad készítője az a Melissa Rosenberg, aki olyan sorozatok stábjában dolgozott, mint a Dexter vagy a Narancsvidék, de ő írta például az összes Alkonyat-film forgatókönyvét is. Az írónő számára nem lesz ismeretlen a képregények világa, hiszen a harmadik évezred elején dolgozott a DC-univerzumban játszódó Birds of Prey-tévésorozaton is.

A Jessica Jones-t még követni fogja a Netflixen a Luke Caga, az Ironfist és a The Defenders, az ABC-re pedig jelenleg az Agents of S.H.I.E.L.D. spinoffját tervezi Mockingbird karakterével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!