Szekeres Viktor

Párhuzamos univerzumok a The Flash új előzetesében

Multiverzumos képregény-sorozat még úgysem volt sok.

A The Flash tavaly jött, látott és győzött. Míg anyasorozata, az Arrow nemcsak nézettségét tekintve vergődik, hanem színvonalát nézve is, hiszen már jó ideje képtelen kikecmeregni a posványos szappanopera mocsarából, addig a világ leggyorsabb emberéről szóló széria jóval könnyedebb és emellett minőségibb, ami a nézettségen is meglátszik - bár ehhez lehet, hogy csak annyi kellett, hogy kvázi rendőrségi sorozatot legyen belőle.


A második szezon október hatodikán fog kezdődni, s erre a tényre egy újabb előzetes hívja fel a figyelmünket. Egy olyan előzetes, melyben már komolyabb említést kap a 2. évad fókuszába kerülő párhuzamos univerzumok kérdése. A Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin és Tom Cavanagh főszereplésével készült széria új szezonjának egyik legérdekesebb húzása az lesz, hogy Barry Allen mellé csatlakozni fog Wally West, aki a képregényekben az első The Flash volt. Westet Keiynan Lonsdale alakíthatja majd, aki téltől már állandó szereplőként lesz a sorozatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kron82 #3
    "Barry Allen mellé csatlakozni fog Wally West, aki a képregényekben az első The Flash volt."
    Jay Garrick volt az első Flash és ő fog csatlakozni. Jó lenne,ha egyszer komolyabban utána nézne a cikk írója a témának,vagy legalább figyelne a trailer-ben elhangzó nevekre.
    Pont az a találkozás a tisztelgés a Showcase 4. számának,melyben először fut össze a két Flash. Inentől számítjuk a képregények Ezüst korát.
  • zetortraktor #2
    "általában a nézettség dönti el"
    "kimagasló a tetszési index."

    Az IMDb nem mér semmilyen nézettséget. A tetszési indexnek nincs köze a nézettséghez. Eleve aki nézi, annak tetszik, de az a tetszési index nem a mostani tetszési index, hanem az, amit 2-3 éve beütöttek neki.

    A nézettség egy adat. Az Arrow hoz egy 2,5 milliós nézettséget, ami elég alacsony, de csatorna szinten elég jó.

  • sertrex #1
    Mindamellett, hogy valóban jelen van a sorozatban a szappanopera feeling, elmondható, hogy a készítők zseniálisak. Mivel általában a nézettség dönti el hogy egy sorozat meddig életképes így az Arrow-nak semmi oka az aggodalomra. Ugyanis gyakorlatilag a tiniktől a 45+os nézőkig lefedte a nézettségi skálát. http://www.imdb.com/title/tt2193021/ratings?ref_=tt_ov_rt Érdemes megnézni az IMDB részlete grafikonját, hogy szinte mindem korosztály számára kimagasló a tetszési index. A Flash ugyancsak szépen teljesít, de szerintem csak az utolsó harmadra erősített, addig csak egy közepes tini sorozat volt, bár sorozat létére igen látványosan. De várós mind a két széria folytatása. :)