Szekeres Viktor

Ütős előzetest kapott az Arrow 4. szezonja

A marketingeseken nem fog múlni az Arrow sikere.

Bár az Arrow (vagyis A zöld íjász) októberben már a negyedik szezonját kezdi meg, még a nézők zöme is elismeri, hogy a jelenleg futó leggyengébb szuperhősös tévésorozatról van szó. Persze mivel a remény hal meg utoljára, ezért előfordulhat, hogy az új szezon végre értékelhető minőséget fog képviselni, s ez talán olyan nézettséggel is párosul majd, mely révén az Arrow kimászik a The Flash árnyékából.


Az új előzetes készítői nem kukoricáztak, több érdekességet is felvillantanak a videóban, mely az egyik képregényes rendezvényre készült. Például feltűnik benne Diggle, aki az idei évadra jelmezt is kap, de láthatjuk Constantine-t is, aki saját sorozata bukása ellenére az Arrow egy részének erejéig tovább élhet. Természetesen rosszfiúkat is láthatunk, elsősorban Damien Darhkot, de mellette Anarky is tiszteletét teszi a trailerben, a jók oldalán pedig a leendő Mr. Terrific.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • djcom #1
    Nálunk még a 3. évadot sem közvetítette egy csatorna sem. Mert mi kell a magyar zombiknak? Éjjel nappal bukarest és társai. De az legalább olcsóbb.
    Gratula:)