Szekeres Viktor

Arcot cserél a Jóban Rosszban egyik kiemelt szereplője

Más fogja alakítani a Jóban Rosszban egyik fontos karakterét.

Szappanoperák esetében meglehetősen gyakori húzás, hogy egy karaktert játszó színészt ilyen vagy olyan okból másik színészre cserélnek. Ez a húzást a hazai napi sorozatokból is ismert, a Barátok köztben jó párszor alkalmazták, s most a TV2 is élni fog vele, nem először. Ugyanis Barbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit.

A Füredit eddig játszó Gesztesi Károly utoljára április 16-án lesz látható a szappanoperában. A Barbinekkel, Füredi Attila polgármester utolsó jelenetei április végén kerülnek képernyőre. A váltásra azért került sor, mert a készítők kiírják a polgármestert, azonban arra már nem nyílt lehetősége Gesztesinek, hogy az utolsó epizódokban is eljátszhassa őt. Az előre felvett jó pár epizód miatt pedig a búcsút nem tudják "rövidebbre zárni".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fonak #6
    Hát azért ez irtó nagy igénytelenség, hogy lecserélnek egy szereplőt. Jobb helyeken kiírják a sorozatból, de nem röhögtetik ki magukat ilyesmivel. Persze a magyar sorozatot néző ezt is lenyeli...
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.04.22. 22:08:12
  • Airbus A380 #5
    Pont, hogy azok nem nyelik le akik évek óta nézik, és megszokják a karakterhez az arcot....


    A barátok köztbe több arc cserét láttam már, és a rajongók nagy része nem szereti, idő amég megszokják stb, én ezért nem értem hogy 2HÉTRE minek kirúgni G.K-t de persze a készítők tudják megéri e a rizikó, hogy esetleg a rajongók 1 része elfordul a sorozattól. :)


    Mert a többség nem 1 alkoholistát lát a képernyőn, hanem 1 Gesztesi által 8 éve megformált karaktert.
    Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.27. 16:28:15
  • Zombee #4
    Le fogják nyelni. Aki évekig kibírja ezt a sorozatot, annak meg se kottyan egy pofacsere. Évente 1-2 részt véletlenül még én is látok, én érzem kínosan magam tőle.

    Konkrétan leszarom, ha hiányzik majd a művészúrnak a költségvetéséből ez a pénz, mint azt látjuk, nem akkora sztár, hogy ezt megengedhesse magának. Engem is kirúgnának ha ittasan mennék be a munkahelyemre, vagy be se mennék részegség miatt. Ez egy paraszt.
  • Airbus A380 #3
    Kérdés mi igaz az újságból Gesztesi úr mást állít, úgy különösebben engem sem izgat, hogy lesz e vagy sem mert már nem követem a sorozatot, de szerintem 2 hétre értelmetlen mást betenni, a rajongók elég nehezen tolerálják az ilyen sorozatokba az arc cserét.
  • Inquisitor #2
    A pletykaújságok szerint azért írják ki, mert részegen járt be és/vagy másnaposság okán be sem ment, a szereplő csere meg azért kellett, mert az utolsó pár epizód forgatására be sem ment. Mondjuk én nem nézem a sorozatot, nem tudom mennyire ront a dolgon a csere. :D
    Viszont szvsz gesztesi bármennyit dolgozik színházban és szinkronban, azért a havi 700K mínusz csak fáj neki is. Viszont ennyi év után simán elhiszem, hogy marhára unta már.
    Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2015.03.26. 16:51:48
  • Airbus A380 #1
    Szerintem az utolsó két hétre tök hülyeség lecserélni.....