Szekeres Viktor

Új programigazgató a magyar Comedy Centralon

Március 16-tól Kabai Zoltán tölti be a Comedy Central programigazgatói pozícióját.

Új programigazgatót kap a hazai Comedy Central Kabai Zoltán személyében. A csatorna közleménye nem szól a váltás okáról, sem arról, hogy ki volt az elődje, de feltételezhetjük, hogy a 2012-ben távozó Litkai Gergelyt váltó Temesvári Marietta helyére érkezik Kabai. A szakemberhez tartozik a programing/gyártási területek felügyelete, valamint a CC mellett a kistestvér, a Comedy Central Extra pozícionálása, a műsorkínálat fejlesztése.

Kabai feladataként továbbá azt is megkapja, hogy összefogja a brand közép-európai üzleti aktivitásait és új formátumokat, modern megoldásokat keressen a Comedy Central csatornák számára. A hazai színtéren a vezetés a hosszú távú stratégia lefektetését várja tőle, valamint az akvizíciók, a műsorszerkesztés és a műsorstruktúra kialakításában is fontos szerep hárulhat rá.

A magyar humorcsatorna új vezetője több mint 15 éves szakmai múltra tekint vissza a szórakoztatóipar és műsorgyártás területén. Kabai korábban a Viasat6 csatorna főszerkesztője volt mielőtt az AMC-hez, onnan pedig a Viacomhoz igazolt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!