Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz a Gonosz halottakból

Sam Raimi és Bruce Campbell is visszatér az Evil Dead-tévésorozatra.

A pletykák igaznak bizonyultak, Sam Raimi valóban tévésorozatot fog készíteni kultfilmjéből, a számára a filmes debütálást jelentő Evil Deadből, melyet itthon sokan Gonosz halottak, másod pedig Az erdő szelleme címen ismernek. Abból pedig, hogy a sorozat címe Ash Vs. Evil Dead lesz, azt is ki lehet találni, hogy az eredeti film stábjából nem csak a készítő fog visszatérni, hanem a főszereplő is, az Ash-t alakító Bruce Campbell.

A tévésorozat gyártási jogait az amerikai Starz csatorna vásárolta meg, ők adtak megbízást a készítőknek tíz darab 30 perces rész megírására és leforgatására. Az első részt maga Raimi rendezné testvére, Ivan Raimi és Tom Spezialy forgatókönyve alapján. A komikus elemekre összpontosító történet központi figurája természetesen Ash lenne, akit 30 évvel a filmek történetét követően ismerhetünk meg, mint nyugalomba vonult szörnyvadászt, aki ismét "fegyvert ránt", amikor egy gonosz erő cselekedeti az emberiség pusztulását vetítik elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a_n_d_r_e_w #4
    Tényleg Bruce Campbell? Az év sorozatos híre számomra :D
  • kalapos01 #3
    vagy, hogy gyarapodj, nézz bele a filmbe, hogy milyen címet mondanak az elején.

  • kalapos01 #2
    ez amolyan, amiről nem tudok, az nincs is-logika? általában halott, de minden csak életkor kérdése. még a wikin is valamiért halottakoznak.

  • gyurikahh #1
    Sosem volt sehol többes számban, csak szimplán: Gonosz halott! Ezt azért illene tudni...