Szekeres Viktor

Berendelték a The Walking Dead 6. szezonját

Jövőre sem menekülünk meg a The Walking Dead zombijaitól.

Az amerikai AMC csatorna igencsak bízik a zombikban, hiszen meg sem várta az ötödik évad premierjét, már az előtt leadta az igényét egy hatodik szezonra. Persze mindez nem csoda, hiszen tavaly akkora tömegek követték figyelemmel az eleinte rétegsorozatnak tartott szériát, mint eddig még soha, nem is csoda, hogy a 18-49 évesek körében Amerika legnépszerűbb heti műsorának számít, de az össznézettséget tekintve is csak olyan, a végletekig kommersz termékek előzik meg, mint az NCIS és az Agymenők.

A hatodik évad vezető írója továbbra is az a Scott M. Gimple marad, aki a harmadik és negyedik szezonban is kormányozta a TWD hajóját. Mellette executive producerként Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero és Tom Luse is biztosan vissza fog térni, az íróstáb többi tagjáról vélhetően a jövő év első felében fognak döntést hozni. A sorozat legújabb, ötödik szezonja pár nap múlva világpremierrel indít idehaza, a bemutatóra október 13-án 21:50-kor kerül sor a FOX-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Myers #3
    Tán MEGrendelték nem? Berendelni a rendőrt meg a tűzoltót szokták ha fennforgás van. Tudom, így nagyobbat üt a cím, de ezért érdemes lesüllyedni (vagy BEsüllyedni? hogy hangzik)?
  • Jawarider #2
    Megy ez nálunk ?
  • szlamb87 #1
    Szerintem ez a sorozat is eléggé elfáradt már.

    Aki meg NCIS-t néz, az megérdemli, hogy az NCIS-t nézze.