Szekeres Viktor

Remek előzetest kapott Clint Eastwood mesterlövészes filmje

Clint Eastwood új filmjében Bradley Cooper mesterlövészt alakít. Az előzetes alapján elég jól.

A Warner Bros. Pictures az iTunes Movie Trailers segítségével mutatta be új filmjének, az American Snipernek az első előzetesét, mellyel az alkotás máris feliratkozott az idei év legjobban várt premierjei közé, melyek között jelenleg olyan, bemutatásra váró alkotások találhatók, mint a Birdman, a Foxcatcher, a John Wick, a Whiplash és a Csillagok között. Az American Snipert ráadásul az is kiemeli a többi film közül, hogy a rendezője nem kisebb legenda, mint Clint Eastwood.


A katonai dráma főszereplője Badley Cooper és Sienna Miller lesz - előbbi az amerikai katonai történet "leghalálosabb" mesterlövészét fogja alakítani, akiről azonban kiderül, hogy jóval több, mint csak egy mesterlövész. A filmet Amerikában december 25-én mutatják be pár moziban, hogy indulhasson az Oscar-versenyen, a széles körű premierjére pedig január 16-án kerül sor. Azt, hogy idehaza mikortól láthatjuk, egyelőre még nem tudjuk, de biztos számíthatunk magyar mozis bemutatóra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #4
    A sztori megtörtént eseményeken alapszik, a szereplö is valóságos személy, nem Eastwood találta ki a történetet.
  • Jawarider #3
    Szegény amcsik....Mindig csak a harc.
  • hapi #2
    Tuti biztos vagyok benne hogy nem ez a story, kb. pont az ellenkezője jött le nekem
  • Dewri #1
    Megint a klasszikus: a békés amerikaiak fegyverrel harcolnak a hazájuktól távol egy idegen országban, ahol a gonosz terrorista otthoniak a gyerekeket használják fel ellenük. Élből Oscar esélyes film, függetlenül attól, hogy milyen filmeket jelölnek még... Eh... Ennél azért eredetibb történetet is várhatnánk Eastwood-tól szerintem...