Szekeres Viktor

Adam Sandler új filmjét alig pár moziban merik bemutatni

Adam Sandler ismét egy kisebb filmben szerepel, ami mindössze 17 moziba jut el premierje hetében.

Amerikában ma mutatják be Jason Reitman új filmjét, a Men, Women & Childrent, melyben meglepetésre Adam Sandler is szerepelni fog. Azonban hiába tűnik fel benne a sztár, egyelőre csak 17 moziban kezdik el játszani az alkotást, bár a tervek szerint két-három hét múlva kibővítik a filmet játszó mozik körét. Reitman filmjei esetében nem meglepő az efféle óvatos megközelítés, hiszen a forgalmazók a nem túl kommersz alkotásoknál először meg akarnak teremteni egy pozitív előjelű szóbeszédet, ami jobban segítheti a film eladását, mint a reklámok.


Reitman korábbi rendezései közül három remek filmet érdemes kiemelni, a Köszönjük, hogy rágyújtott!-at, a Junót, valamint az Egek urát - az ezeket követő Pszichoszingli, illetve a Nyárutó már közel sem volt olyan sikeres és kritikailag elismert. Sandler mellett egyébként a filmben olyan színészek fognak szerepelni, mint Kaitlyn Dever, Rosemarie DeWitt, Ansel Elgort, Jennifer Garner, Judy Greer és Dean Norris. A Chad Kultgen könyve alapján adaptált történet pár középiskolába járó tiniről és szüleikről szól, akiknek életét és kapcsolatait megváltoztatta az internet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KTGyuri #5
    hali. a véleményeddel nem igazán értek egyet. azért mert neked nem tetszik, nem azt jelenti, hogy - a szavaiddal élve- "xarok". Inkább csak nem érted. R.W. A halászkirály legendája is sokak szerint "xar" volt, pedig nagyon ütött, csak kicsit el kellett benne mélyülni. A.S. Ki nevel a végén c. filmje is inkább drámai jegyeket vonultat fel, mintsem vígjáték. Lehet rajta nevetni, de gondolj kicsit bele: egy tutyi-mutyi pasiról szól, aki mindent mindenkinek elnéz, a véleményének nincs visszhangja, a bíróság kirendel mellé 1 terapeutát, aki mellett rendesen kinyílik a szája, stb. Van mondanivalója a filmnek, csak meg kell látni. Mellesleg tudod kiknek köszönhetünk "xar" filmeket? A Berényi családnak és a hasonló, főműsoridőben leadott szürkeállományromboló valamiknek, amikkel kihípózzák a társadalom agyát.
  • Zombee #4
    Olvastad a cikket?
  • SirBubu #3
    végül talán csak bealkonyul ennek a Sandler gyereknek is

    mennyi xar filmet "köszönhetünk" neki, te jó ég!

    vetekszik Uwe Boll-lal
  • Ender Wiggin #2
    de ez most nem a fingós poénos sandler vonulat. más tészte.
  • Zombee #1
    Magyarul: Adam Sandlernek semmi köze ahhoz, hogy kevés moziban mutatják be.