Szekeres Viktor

Végre egy Adam Sandler-film, amit mindenki meg fog nézni!

A Pixelsben oldszkúl játéktermi gépek bajnokai szállnak szembe a földönkívüliekkel.

A Sony Pixels című filmje már eddig is azon bemutató előtt álló produkciók közé tartozott, mely bemutatásuk évének legjobban várt filmjei, azonban most, hogy megérkezett belőle az első hivatalos fotó, várakozásunk foka mondhatni hatványozódott. A Columbia Pictures gyártásában készülő mozifilm első snittjét az Entertainment Weekly osztotta meg a nagyvilággal, s rajta a főszereplők, Adam Sandler, Peter Dinklage, Josh Gad és Michelle Monaghan látható.

A Pixels Chris Columbus rendezése mellett készül egy korábbi rövidfilm alapján, a premierjére pedig május 15-én kerül sor. A történet egy földönkívüli fajról szól, akik félreértelmezik az egyes játéktermi gépek által közvetített képeket és megtámadják a Földet. Mindeközben pedig a játékokban ellesett módszereket és vizuális hatásokat használják az emberiség ellen. Az emberiség utolsó reménye pár 80-as évekbeli videójáték-bajnok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dewri #3
    Akkor ez a modern Utolsó csillagharcos lesz? Annak is hasonló volt a sztorija...
  • Zombee #2
    Azt, hogy SzV saját magával igazolja korábbi cikkeit, hogy az emberek eszik a marketinget.
  • Hedgehunter #1
    "hogy megérkezett belőle az első hivatalos fotó, várakozásunk foka mondhatni hatványozódott." Egy kep alapjan mit lehet levenni egy keszulo filmbol?