Szekeres Viktor

Megváltoztatták A hobbit 3 címét

The Hobbit: The Battle of the Five Armies lesz Peter Jackson harmadik Hobbit-filmjének címe.

Eredetileg The Hobbit: There and Back Again lett volna a címe Peter Jackson harmadik A hobbit-filmjének (sőt, amíg két részről volt szó, addig ez lett volna a második elnevezése), amit itthon A hobbit: Oda és vissza címen emlegettek. A napokban azonban a rendező Facebookján bejelentette, hogy a filmet decemberben The Hobbit: The Battle of the Five Armies címen kell majd keresnünk - itthon pedig minden bizonnyal az alcím Az öt sereg csatája lesz. (Korábban egyébként még az Into The Fire alcímről pletykáltak.)

A filmet Amerikában december 17-én fogják bemutatni, mi a jelen állás szerint minden bizonnyal egy nappal később láthatjuk, miképpen zárul a mozivásznakon JRR Tolkien neves története. A nagy kérdés, hogy a látványosságot, csatát ígérő cím mennyire fogja meghozni azok kedvét, akik az első epizód után elpártoltak a sorozattal?

A premierig az eddigi részek újranézése mellett nemsokára a Smaug pusztasága extra verziójával is lehet készülni, mely 25 perc eddig nem látott jelenetet és újonnan komponált muzsikákat is tartalmazni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!