Szekeres Viktor

Ezzel a brutális, repülőgépes reklámmal hirdetik A hobbit 2-t

Már tavaly is reklámozta Peter Jackson Hobbit-mozifilmjét az új-zélandi légitársaság, az Air New Zealand, de az idei marketinges akciójuk sokkal látványosabbra sikeredett.

A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) bemutatójáig már csak alig egy hét van, így nem csoda, hogy a gyártók megnyomják a filmet, legalábbis marketing szempontjából. Az utolsó pillanatos reklámkampányok egyike igen látványosra sikeredett az Air New Zealandnek köszönhetően. A légitársaság Boeing 777-300ER-es repülőgépe ugyanis egy nagyon látványos festést kapott, mely a címszereplő sárkányt, Smaugot ábrázolja.


A film szinkronizált magyar premierjére december 12-én fog sor kerülni, az amerikai bemutató előtt egy nappal. A fantasy természetesen 3D-ben és az IMAX-moziban is megtekinthető lesz. A Tolkien regényéből készített trilógia második epizódjában az első epizódban is feltűnő szereplők mellett végre hangsúlyosabban láthatjuk Legolast (Orlando Bloom), valamint pár "újoncot" is, például a Lost - Eltűntek című tévésorozatból ismert Evangeline Lilyt, aki a Tauriel nevű tündét fogja alakítani, s természetesen nem szabad megfeledkezni a kampány központi alakjáról, Smaugról sem, akinek a hangja eredetiben Benedict Cumberbatch lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!