Szekeres Viktor

Újabb komédia sorozat pipálta le a Jóbarátokat

Nem csak a Két pasi meg egy kicsi, hanem a Felhőtlen Philadelphia is megéri a 12. évadot.

Annak idején a hatalmas sikerű Jóbarátok (Friends) 10 szezonon át futott, s volt mindvégig kivételesen nézett. A további szezonokra azért nem volt igazán lehetőség, mert a költségvetés nem bírta volt a főszereplők gázsiját. Így fordulhat elő az, hogy bár a Két pasi meg egy kicsi kevésbé népszerű, mint annak idején Joey-ék voltak, de a mindössze 2+1 főszereplőnek köszönhetően ősztől már a 12. szezonját kezdheti meg a széria, mely manapság átlagosan 10 millió nézőt ültet le hetenként a képernyők elé.

A Felhőtlen Philadelphia (It's Always Sunny in Philadelphia) is folytatódni fog a 11. és 12. szezonnal, pedig az FX, illetve FXX csatorna zseniális komédiájának nézettsége még az 1 milliót sem éri el. Mindez többek között annak köszönhető, hogy a készítőkkel, Charlie Day-jel, Glenn Howertonnal és Rob McElhennyvel az FX több, mint 50 millió dolláros szerződést kötött, mely révén a trió újabb sorozatokat fog gyártani a csatornának.

A 12. évad ténye egyébként azért is kerül kiemelésre, mert ezzel a két sorozat minden idők három leghosszabb ideig tartó élőszereplői komédiái közé kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!