Szekeres Viktor

2017-ig biztosan folytatódik a The Big Bang Theory

Még mindig vannak, akik nézhetőnek találják az élő közönség előtt felvett, aláröhögős sorozatokat. Ezek sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a The Big Bang Theory újabb három évados berendelést kapott.

Az amerikai CBS csatorna bejelentette, hogy megegyezett a gyártó Warner stúdióval arról, hogy további három évadon keresztül még biztosan folytatják az Agymenők (The Big Bang Theory) című romantikus szituációs komédiát. A két fél nem hozta nyilvánosságra a megegyezés feltételeit, s a sorozat licencdíját, de feltételezhető, hogy a széria ezzel az egyik legköltségesebb sorozattá lépett elő a jelenlegi produkciók közül.

A jelenleg hetedik szezonjában járó Agymenőknek tehát biztosan lesz nyolcadik kilencedik és tizedik szezonja is. A kérdés csak az, hogy kikkel. Illetve minden bizonnyal nem kérdés, de egyelőre csak Melissa Rauchnak és Mayim Bialiknak van szerződése további évadokra, a sorozat eleje óta szereplő ötössel a napokban kezdődhetnek meg a bértárgyalások, melyek minden bizonnyal sikerrel fognak járni. Előrejelzések szerint Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki bére a tizedik szezonra elérheti a bűvös egymillió dollárt is epizódonként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • avman #5
    "Még mindig vannak, akik nézhetőnek találják az élő közönség előtt felvett, aláröhögős sorozatokat."
    mert ugye ez alapján válogatunk sorozatokat.
    ugyan viki, ásd már el magad végre valahova mélyre az internet bugyraiba. mindenkinek jobb lenne már.
  • akh01 #4
    A többi szitkom sem jobb semmivel.
  • zetortraktor #3
    Ebbe a múltkor belenéztem, de elég nagy fos még mindig. Látszik, hogy a tespedő amerikaiaknak készül. Már az nézhetetlenné teszi, hogy folyton a közönség röhögését játsszák be, mintha gyengeelméjű lenne a néző. Lehet, hogy én szoktam el az ilyesmitől? Nem hittem volna, hogy még készülnek ilyen sorozatok, ahol megmondják, hol kéne nevetni. Röhej...
  • Sir Quno Jedi #2
    The Big Bang Theory egyik legjobb sorozat ever. Szvsz. 1700 részt is szívesen megnéznék belőle, szal. nem kérdés, hogy folytatni kell. Igaz a tagok már lassan nagypapák lesznek (vagy anyukák ha Penny-re gondolunk), de sebaj, mi is öregszünk. Sheldon is már 4x, akárcsak én.
  • RAZOR27 #1
    objektív cikk...